GOSSIP

Ο Αλβάρο, ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση, έγινε μπαμπάς (photos)

Ο Αλβάρο, ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση, έγινε μπαμπάς (photos)

Δες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του και την σύζυγό του

Η αντικαταστάτρια της Ωνάση στην καρδιά του Doda, έφερε στον κόσμο το παιδάκι της στις 6 Αυγούστου το 2020 πλημμυρίζοντας από αγάπη και ευτυχία. Από εκείνη την ημέρα οι φωτογραφίες του μικρούλη στο Instagram account της έχουν κατακλύσει το timeline της, και είναι αλήθεια οι πιο όμορφες φωτογραφίες που έχουμε δει.

Σε κάποιες είναι μόνος του ο μόλις 19 ημερών Alvaro Severo de Miranda, σε κάποιες με την ξανθιά δημοσιογράφο και σε κάποιες με τον πανευτυχή μπαμπά Doda Miranda. Υπάρχουν και αυτές βέβαια που είναι και οι τρεις μαζί, και είναι αλήθεια ό,τι πιο όμορφο και γλυκό έχεις δει τελευταία.

«Δεν πιστεύω ακόμα ό,τι έχω ζήσει. Στις 06/08/2020, στις 10:47 μ.μ., γεννήθηκε ο γιος μου, Álvaro Severo de Miranda, 3.600 κιλά, με φυσιολογικό τοκετό. Η πιο αξέχαστη και συναρπαστική στιγμή της ζωής μου. Ένα μείγμα συναισθημάτων, χαράς αισθήσεων και πόνων. Πρέπει απλώς να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου @dodamiranda, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την εξαιρετική ιατρική ομάδα του για ό, τι έκαναν για μένα. Αγαπημένε μου γιε, σε αγαπώ ως το άπειρο, αγόρι μου!
Ευχαριστώ πολύ Θεέ μου!», έγραψε στο caption των φωτογραφιών της η Denize όταν δύο μέρες μετά ανακοίνωσε την γέννηση του μικρούλη.