GOSSIP

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της (pics)

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της (pics)
Intime News

Την ονομαστική της γιορτή είχε χθες η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και η εγκυμονούσα μητέρα της έσπευσε και διαδικτυακά να της στείλει τις πιο θερμές ευχές της.

«Χρόνια Πολλά μωρό μου!! Πάντα να γελάς και να μας φωτίζεις!» έγραψε στην ανάρτησή της, δημοσιεύοντας μια καλοκαιρινή φωτογραφία της κόρης της. «Σε αγαπώωωω» της απάντησε εκείνη, με τις ευχές των followers να ακολουθούν κατά δεκάδες.

Δείτε στην gallery την ανάρτηση:

Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού

Λίγη ώρα αφού ο Βασίλης Κικίλιας γνωστοποίησε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε το δικό της μήνυμα με δική της ανάρτηση.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε γνωστό μέσω των social media το πρωί του Σαββάτου (29/08) πως η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος.

Όπως έγραψε ο πανευτυχής Βασίλης Κικίλιας «σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @JennyBalatsinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η Τζένη Μπαλατσινού έγραψε: «Αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν αμέσως να της ευχηθούν τα καλύτερα για το χαρμόσυνο νέο.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 16 Ιουνίου 2019 στον στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Το λαμπερό ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένα εκκλησία καθώς την επισκέπτεται συχνά και εκεί λειτουργεί ο πνευματικός τους.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση - χαστούκι στον Ερντογάν: Οι Τούρκοι δεν θέλουν πόλεμο με την Ελλάδα!