GOSSIP

H παιδική φωτό της Νικολέττας Ράλλη και το αστείο σχόλιο

H παιδική φωτό της Νικολέττας Ράλλη και το αστείο σχόλιο

Σημαντική μέρα η σημερινή, μιας και έπειτα από πολλούς μήνες-στους οποίους μεσολάβησε και το καλοκαίρι-τα παιδιά επιστρέφουν (σχεδόν) κανονικά στο σχολείο. Από τον Μάρτιο και μετά, όταν και ξέσπασε η πανδημία στη χώρα μας, έχουμε όλοι αντιληφθεί ότι οι ζωές μας αλλάζουν δραματικά, όπως ακριβώς και ο τρόπος που θα γίνονται πλέον τα μαθήματα.

Αποστάσεις, μάσκες και αντισηπτικά θα συντροφεύουν τους μαθητές, σε μία χρονιά δύσκολη και απαιτητική. Όπως είναι φυσικό, οι μαμάδες είναι ιδιαιτέρως συγκινημένες και με δημοσιεύσεις στο Instagram εύχονται στα παιδιά τους «καλή σχολική χρονιά».

Όσες μαμάδες βέβαια έχουν ακόμη πολύ μικρά παιδάκια, είπαν να ανεβάσουν δικές τους φωτογραφίες από τα σχολικά τους χρόνια, ανάμεσα σε αυτούς και η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα λοιπόν, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα για πρώτη φορά, μας έδειξε τον 5χρονο εαυτό της-δε νομίζουμε να είναι παραπάνω- ενώ παράλληλα έκανε και μία καταγγελία σχετικά με το… κούρεμά της!

"Ο νεαρότερος εαυτός μου, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά! Επίσης σας προειδοποεί να μην αφήνετε κανέναν θείο, (αδερφό της μαμάς σας), που κούρευε φαντάρους να σας αγγίξει τα μαλλιά και έτσι να χάσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Χιονάτης"