GOSSIP

Απόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Απόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Απόστολος Ρουβάς άνοιξε τη καρδιά του και μίλησε μεταξύ άλλων για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, αλλά και για τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα.

«Είχα όμορφα παιδικά χρόνια με την οικογένεια μου. Ηταν πολύ ξέγνοιαστα. Βέβαια, ήταν διαφορετικές οι εποχές. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, παρ' όλα αυτά περνούσαμε αγαπημένα και όμορφα. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και δεν ανοιγόμουν εύκολα, όμως είχα αρκετές παρέες», θυμάται ο σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά.

Και δεν διστάζει να μιλήσει και για μια στιγμή της ζωής του που ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνον, καθώς ήταν πολύ μικρός. «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ημουν πολύ μικρός. Στενοχωρήθηκα πολύ και δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ», αποκαλύπτει στο Secret.

Ο Απόστολος Ρουβάς έχει ήδη μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό, αφού καθημερινά δέχεται δεκάδες μηνύματα, και κάπως έτσι η συζήτηση, φτάνει μέχρι τα προσωπικά του. «Είμαι ελεύθερος. Είναι στόχος μου να κάνω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά με την προϋπόθεση να έχω χρόνο ουσιαστικό να ασχοληθώ με την οικογένεια μου», αναφέρει και προσθέτει σχολιάζοντας τα μηνύματα που δέχεται:, «Υπάρχει ένας θαυμασμός που εκδηλώνεται με ωραίο και γλυκό τρόπο. Μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχω λάβει κάτι το οποίο να είναι προσβλητικό».