GOSSIP

Το ντοκιμαντέρ για τον Shawn Mendes θα σου αποκαλύψει τα πάντα

Το ντοκιμαντέρ για τον Shawn Mendes θα σου αποκαλύψει τα πάντα

Ο αγαπημένος σου τραγουδιστής θα αποκτήσει ταινία.

Ο κινηματογράφος έχει πολύ χώρο για δημιουργία και πειραματισμό. Τόση που ανά διαστήματα όλο και κάτι νέο καταφτάνει και μας εκπλήσσει. Αυτό που πρόκειται να μάθεις, ωστόσο, είναι μάλλον αναμενόμενο και εξηγούμε το γιατί.

Αγαπάμε τα ντοκιμαντέρ, αγαπάμε όμως λίγο παραπάνω εκείνα που μας δείχνουν τη ζωή των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Τώρα τελευταία αυτή η «μόδα» των ντοκιμαντέρ φαίνεται πως ενθουσιάζει τους θαυμαστές και ολοένα και περισσότεροι celebs-όπως η Billie Eilish, οι BLACKPINK, η Lady Gaga και άλλοι- βγάζουν τη ζωή τους στην μεγάλη οθόνη. Ε λοιπόν, τι περισσότερο έχουν εκείνοι από τον Shawn Mendes;

O Shawn ήδη έχει αρχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και αυτή τη φορά τα νέα είναι θεσπέσια! Η ζωή του θα κυκλοφορήσει στο Netflix και θα μάθεις κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια για εκείνον, ιδίως τη χρονική περίοδο που ξεκίνησαν τα φώτα της δημοσιότητας να τον... βάζουν στο μάτι.

Εν τω μεταξύ, το νέο album του Shawn που θα κυκλοφορήσει 4 Δεκεμβρίου έχει τίτλο «Wonder», το ίδιο και το τραγούδι του, που έχεις ήδη ακούσει. Το ντοκιμαντέρ του θα έχει τίτλο «In Wonder» και όπως όλοι καταλάβαμε, ήταν όλα προσχεδιασμένα. Το νέο ντοκιμαντέρ πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα στις 23 του μηνός.

Ας είμαστε αντικειμενικές! Πολύ θα θέλαμε να δούμε σε αυτό το ντοκιμαντέρ και την Camila Cabello, τι, διαφωνείς; Η ιστορία θα εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια όπου ο Shawn γνώρισε άνοδο στην καλλιτεχνική του πορεία και επίσης θα δούμε στιγμιότυπα από την τελευταία του περιοδεία. Δεν αναφέρεται κάπου η παρτενέρ του Senorita, ωστόσο εμείς έχουμε ελπίδες ότι θα εμφανιστεί κάπου στα ξαφνικά, μπορεί και όχι, αλλά εμείς... ελπίζουμε.