GOSSIP

Ετοιμάσου να γνωρίσεις την ανανεωμένη εκδοχή της Σταχτοπούτας

Ετοιμάσου να γνωρίσεις την ανανεωμένη εκδοχή της Σταχτοπούτας

Το 17χρονο κορίτσι που θα λατρέψεις.

Ο κόσμος θέλει τα νέα πρόσωπα. Τα ζητάει ακόμα κι αν δεν το γνωρίσει. Γιατί εκ των πραγμάτων υπάρχει η θέληση για ανανέωση και απομάκρυνση από τα παλιά. Στις νέες γενιές ειδικά αυτό συμβαίνει διαρκώς.

Υπάρχει μια ολοκαίνουργια πριγκίπισσα της Disney που σίγουρα θα λατρέψεις, μιας και θα έχει ένα στιλ σαν το δικό σου. Προτιμά τα άνετα ρούχα και πράγματι, το αστέρι του «Little Fires Everywhere», Lexi Underwood, θα είναι η... «Sneakerella» , η ανανεωμένη εκδοχή της κλασικής ιστορίας της Σταχτοπούτας. Πρέπει σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι η Lexi είναι μόλις 17 ετών.

Το ντεμπούτο της ταινίας θα γίνει στο Disney + το 2021. Η Lexi θα δώσει ζωή στην Kira King και πρόκειται για την εξαιρετικά ανεξάρτητη κόρη του θρυλικού αστέρα του μπάσκετ και του μεγιστάνα των πάνινων παπουτσιών Darius King (John Salley).

Στην ιστορία, η Kira συναντά τον El (Chosen Jacobs), έναν επίδοξο σχεδιαστή αθλητικών παπουτσιών που εργάζεται σε ένα κατάστημα παπουτσιών που κάποτε άνηκε στη μητέρα του. Κρατώντας το φιλόδοξο έργο του μυστικό από τα δύο αδέλφια και τον πατριό του, ο El εμπιστεύεται την Kira και οι δυο τους θα νιώσουν γρήγορα μια σπίθα στη νέα τους σχέσης. Ο El τελικά θα κυνηγήσει το όνειρό του και θα γίνει διάσημος σχεδιαστής αθλητικών παπουτσιών.

«Η Sneakerella φέρνει μια ζωντανή, μοντέρνα προσέγγιση σε μια αγαπημένη ιστορία, υποδηλώνοντας ότι η μαγεία είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας που έχουμε μέσα μας.» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Disney στο Deadline. Η Lexi έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της αφού πρωταγωνίστησε μαζί με την Kerry Washington στο «Little Fires Everywhere». Το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της πάντως έγινε το 2015, όταν πρωταγωνίστησε ως Young Nala στο «The Lion King National Gazelle Tour».