GOSSIP

MasterChef: Λασκαρίδης: Κάνει καραντίνα στο χωριό και δίνει tips γυμναστικής!

MasterChef: Λασκαρίδης: Κάνει καραντίνα στο χωριό και δίνει tips γυμναστικής!

Ο Γιώργος Λασκαρίδης τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, περνάει το lockdown σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, το Ζαρό.

Αυτή τη Δευτέρα (10/11), έκανε σύνδεση μέσω Skype με την πρωινή καθημερινή εκπομπή του Star, Στη φωλιά των Κου Κου και μίλησε στους παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη για την εμπειρία αυτή, πώς είναι δηλαδή να περνάς την καραντίνα στο χωριό!
Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας, ένα από τα πράγματα που μας αγχώνουν είναι μήπως βάλουμε κιλά καθώς τα γυμναστήρια έκλεισαν.

Τι συμβαίνει όμως αν δεν έχεις όργανα γυμναστικής σπίτι σου ή αν στην καραντίνα ξέμεινες στο χωριό σου;

Ο Γιώργος Λασκαρίδης λοιπόν δεν παρέλειψε να μας δείξει μερικές εύκολες ασκήσεις γυμναστικής που θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε fit και υγιείς και μέσα στην καραντίνα.

Πρόκειται για 10 ασκήσεις. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» θα πρέπει να κάνουμε για 30 δευτερόλεπτα την καθεμία ενώ ενδιάμεσα μπορούμε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, μίλησε επίσης και για την κούκλα σύντροφό του, Λότους, η οποία περνάει μαζί του την καραντίνα στο χωριό.

«Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη καραντίνα βρεθήκαμε στη Νότιο Αφρική για δύο μήνες. Ήμασταν μόνοι μας στην άλλη άκρη του κόσμου. Τώρα είμαστε εδώ πέρα σε ένα πολύ όμορφο χωριό, μέσα στη φύση, είναι διαφορετικό να το περνάς μέσα στη φύση απ' ότι μέσα στην πόλη σε ένα διαμέρισμα. Έχουμε και το Youtube που φτιάχνουμε κάποια βιντεάκια μέσα στην καραντίνα μας, μπορείτε να μπείτε να μας δείτε, οπότε περνάμε πολύ δημιουργικά το χρόνο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Δες όλα όσα είπε αλλά και τις ασκήσεις γυμναστικής που έδειξε στο βίντεο που ακολουθεί: