GOSSIP

Τόνυ Δημητρίου: Μία σπάνια εξομολόγηση για την αγαπημένη του, Λίνα Καλλέργη

Τόνυ Δημητρίου: Μία σπάνια εξομολόγηση για την αγαπημένη του, Λίνα Καλλέργη

Ο Τόνυ Δημητρίου, ο οποίος πριν λίγο καιρό εισέβαλε στη σειρά 8 Λέξεις, που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, την κακή του σχέση με το χρήμα αλλά και για τη σύντροφό του, Λίνα Καλλέργη.

Ο Τόνυ Δημητρίου ανέφερε αρχικά: «Εμείς οι ηθοποιοί ζούμε εποχές ανασφάλειας. Όταν έκλεισαν τα θέατρα πέρυσι, εγώ ήμουν και στο θέατρο και σε μία κυπριακή σειρά και πηγαινοερχόμουν και ξαφνικά ενώ είχα τα αβγά μου σε δύο καλάθια, ξαφνικά έπεσαν και έσπασαν και τα δύο και βρέθηκα στο πουθενά και τότε σκέφτηκα καλή η τέχνη αλλά ας κάνω και κάτι άλλο» και έτσι πήρε την απόφαση να ανοίξει ένα μαγαζί…

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι καλός με τους αριθμούς το αφήνω το χρηματοοικονομικό κομμάτι το αφήνω σε αυτούς που είναι καλύτεροι από εμένα και εγώ ασχολούμαι με τον κόσμο»!

Όσο για την αγαπημένη του Λίνα Καλλέργη που είναι μία καλλονή δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό: «Πίστεψέ με είναι πιο καλό παιδί απ’ ότι όμορφη. Είμαι τυχερός, δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο και για αυτήν, αστειεύομαι…»

Μετά τις δηλώσεις του η Φαίη Σκορδά η οποία γνωρίζει την αγαπημένη του ηθοποιού, είπε: «Θέλω να πω για το κορίτσι του, που πραγματικά είναι διαμάντι, είναι ένα παιδί θησαυρός. Ο χαρακτήρας της είναι διαμάντι. Σε μία πολύ προσωπική μου στιγμή το κορίτσι αυτό μου στάθηκε πολύ… Δουλεύει σε ένα νοσοκομείο ως νοσοκόμα, γι’ αυτό το είπα»!

Λέγεται ότι η Λίνα Καλλέργη, η οποία είναι νοσοκόμα σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο, συμπαραστάθηκε στην Φαίη Σκορδά όταν ο πατέρας της πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του!

Δείτε όλα όσα είπε ο Τόνυ Δημητρίου αλλά και την κούκλα αγαπημένη του στην παρακάτω gallery!