GOSSIP

Κούλλης Νικολάου: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Τρυφερές φωτό με τα παιδιά του

Κούλλης Νικολάου: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Τρυφερές φωτό με τα παιδιά του

Ο Κούλλης Νικολάου που πρωταγωνιστεί στις «8 Λέξεις» και υποδύεται τον πολιτικό Μιλτιάδη Μαρόγλου, έχει μία υπέροχη οικογένεια και τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του!

Οι φωτογραφίες του ηθοποιού με τα παιδιά του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι πολλές και… παιχνιδιάρικες!

Ο Κούλλης Νικολάου είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Κλαίρη εδώ και 15 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, την Ελένη και τον πιο μικρό, τον Νεκτάριο. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του πολύ τυχερό που κατάφερε να δημιουργήσει μια τέτοια οικογένεια.

Να θυμίσουμε πως την κόρη του Ελένη την είδαμε στις «8 Λέξεις» να υποδύεται την Μυρτώ Γιαβάση, ένα κοριτσάκι που ήταν, σύμφωνα με το σενάριο, σε ίδρυμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός περνάει καθημερινά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του και τα έχει πάντα στο πλευρό του! Παίζουν, βγαίνουν βόλτες στη φύση για περίπατο, βγάζουν αστείες και παιχνιδιάρικες φωτογραφίες.

Η σχέση τους είναι τόσο μοναδική και τρυφερή που θα τη ζήλευε κάθε πατέρας! Τα παιδιά του είναι η αδυναμία του και αυτά που μαζί με τη γυναίκα του, του δίνουν νόημα ύπαρξης στη ζωή.

Όσον αφορά τη γυναίκα του, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές είναι η μεγάλη του αγάπη, καθώς δε διστάζει να μιλάει συνεχώς για εκείνην με τα πιο γλυκά λόγια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα λόγια μιας ανάρτησής του στα social media: «Όσες ζωές και να ζήσω πάντα εσένα θα θέλω να αποκτήσω! Είσαι το όνειρό μου, αυτό το όνειρο που δεν τελειώνει με το ξύπνημα που δεν μπορεί να σβήσει στον ξύπνιο! Και είσαι η γυναίκα μου, η μάνα των παιδιών μας, μια Μάνα αξία, μια γυναίκα νεράιδα. Αυτό είσαι, η νεράιδά μου!».

Δείτε τις φωτογραφίες του Κούλλη Νικολάου με τα παιδιά του και τη σύζυγό του: