PHOTOS

GOSSIP

Δέσποινα Ολυμπίου: Ποζάρει με τη μητέρα της και μοιάζουν καταπληκτικά!

Δέσποινα Ολυμπίου: Ποζάρει με τη μητέρα της και μοιάζουν καταπληκτικά!

Μαμά και κόρη έβγαλαν τη νέα τους selfie για τις ανάγκες του instagram.

Η Δέσποινα Ολυμπίου παραμένει στο σπίτι της, περιμένοντας με τη σειρά της όλα τα νεότερα για την πανδημία του κορονοϊού.

Μάλιστα, ως καλλιτέχνης η ίδια παρακολουθεί με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις αλλά και τα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν για τη νέα λειτουργία των χώρων διασκέδασης αλλά και για τους ίδιους τους ερμηνευτές.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετρά αρκετά χρόνια στη δισκογραφία μιας και τη γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία. Στην προσωπική της ζωή, η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν ανέκαθεν προσεκτική με συνεντεύξεις αλλά και εξομολογήσεις που είχαν να κάνουν με την καθημερινότητά της αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της.

Όλα αυτά μέχρι την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της, η οποία έφερε στο επίκεντρο τα ευχάριστα νέα για τη ζωή της. Η Δέσποινα Ολυμπίου πριν από τρία χρόνια, βίωσε τη μεγάλη στιγμή της μητρότητας, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

H τραγουδίστρια σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη δυσκολία της να αφήσει τον γιο της σπίτι προκειμένου να φέρνει ξανά σε πέρας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Δούλευα καιρό το γεγονός ότι θα έφευγα. Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στο μωρό. Ήθελα να είμαι λογική, ψύχραιμη, ρεαλίστρια. Του είπα "η μάμα πρέπει να πάει δουλειά, θα λείψω λίγες ημέρες να είσαι καλά". Έκλαιγα μια μέρα πριν στα μουλωχτά βλέποντας τον...»

Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Ολυμπίου θέλησε να κάνει μια διαφορετική ανάρτηση στο instagram τιμώντας τη δική της μητέρα. Η τραγουδίστρια πόζαρε με τη μαμά της βγάζοντας τη νέα τους selfie.

«Η μανούλα μου, η ανακούφιση μου. «Μάνα» Πόσο τυχερή είμαι» έγραψε για λεζάντα με τους followers της να σχολιάζουν την ομοιότητά τους αλλά και τη γλυκύτατη μητέρα της τραγουδίστριας.

Δείτε τις φωτογραφίες...