GOSSIP

Να τι κάνει ο Χρήστος Μάστορας σπίτι του στο δεύτερο lockdown (video)

Να τι κάνει ο Χρήστος Μάστορας σπίτι του στο δεύτερο lockdown (video)

Το video που θα σου φτιάξει την ημέρα.

Τι να κάνουν όλοι εκείνοι οι καλλιτέχνες κλεισμένοι στο σπίτι τους εν μέσω δεύτερου lockdown; Η αλήθεια είναι ότι όλους η δεύτερη καραντίνα μας έχει βρει κάπως πιο … προετοιμασμένους. Βλέπεις, πάθαμε και… μάθαμε.

Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε βρει νέες ασχολίες και νέα ενδιαφέροντα μέσα στο σπίτι και ας μη σχολιάσουμε τις ατελείωτες ώρες μπροστά στις οθόνες του κινητού μας. Αυτό σίγουρα δεν είναι υπέρ μας. Βέβαια, υπάρχει μία εξαίρεση μιας και «σκρολάροντας» στα social media μπορείς να βρεις ατελείωτα videos με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους σου διάσημους αστέρες, αγκαλιά με λάστιχα γυμναστικής ή ακόμη καλύτερα με μια κιθάρα. Όντως αυτά τα videos μπορούν να λειτουργήσουν θετικά αφού μας εμπνέουν και συνάμα μας ψυχαγωγούν.

Όταν μιλάμε για καραντίνα και καλλιτέχνες με τα βεβαιότητας ο «εγκλεισμός» στο σπίτι έχει τόνο μουσικό και στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το ιδανικό παράδειγμα για ‘σένα.

Ένας από τους αγαπημένους σου μουσικούς είναι αναμφισβήτητα ο Χρήστος Μάστορας και ξέρουμε πως πεθαίνεις να μάθεις πώς περνάει το χρόνο του στο σπίτι. Ε λοιπόν, τραγουδάει και παίζει κιθάρα.

Χαρακτηριστικό είναι το πιο πρόσφατο video που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ερμηνεύοντας το τραγούδι «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή)» του ο Ηλία Μακρίδη. Ναι, ναι, το τραγούδι τίτλων της καθημερινής σειρά «Ήλιος».

Έχουμε να σου πούμε ότι η ερμηνεία του είναι καταπληκτική-όπως πάντα άλλωστε- και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε συνεπάρει.