GOSSIP

Μετά την εμφάνιση στο «NCIS» ο γνωστός ράπερ κάνει στροφή στην καριέρα του

Μετά την εμφάνιση στο «NCIS» ο γνωστός ράπερ κάνει στροφή στην καριέρα του

Αλλάζει καλλιτεχνικά μονοπάτια;

Είναι άραγε διατεθειμένος να κάνει ολική στροφή στην καριέρα του; Ο διάσημος ράπερ φαίνεται ότι δοκιμάζει νέα μονοπάτια και αυτή η νέα καλλιτεχνική πόρτα που ανοίγεται διάπλατα μπροστά του τον γοητεύει εξαιρετικά. Μάλιστα πρέπει να σου πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε… παπούτσια ηθοποιού, μιας και για αυτή τη χρονιά εμφανίστηκε-με τεράστια επιτυχία- στην αστυνομική σειρά «NCIS: Los Angeles» παριστάνοντας έναν μυστικό πράκτορα της CIA.

Κι αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την περιγραφή, να σου πούμε ότι πρόκειται για τον πλέον διάσημο και επιτυχημένο Αμερικανό ράπερ, τραγουδιστή και τραγουδοποιό Offset.

Το αγόρι της ραπ σκηνής έχει γοητευθεί από την υποκριτική και σκοπεύει να αφήσει το άστρο του να λάμψει, άλλωστε το νέο αυτό εγχείρημα θα του δώσει την ευκαιρία που έψαχνε καιρό.

Όπως αναφέρεται στο Deadline, ο Offset είναι έτοιμος να ενσαρκώσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολύ-αναμενόμενη ταινία «American Sole» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους. Αν και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει ακόμη άγνωστη, αυτή η ταινία θα σημάνει το ντεμπούτο του ράπερ- εκκολαπτόμενου ηθοποιού- στη μεγάλη οθόνη.