GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου: Μας δείχνει το καμαρίνι της στον ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου: Μας δείχνει το καμαρίνι της στον ΣΚΑΙ

Η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ εξακολουθεί να κερδίζει τις εντυπώσεις και στα social media.

Είναι η χρονιά της, αφού κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική της πορεία. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση της Κρήτης, δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΙ κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα για χάρη της νέας της συνεργασίας με το κανάλι του Φαλήρου.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα, όταν την περσινή σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίαζε καθημερινά βίντεο και αποσπάσματα από την εκπομπή της στο ΚΡΗΤΗ TV.

Κάπως έτσι φαίνεται να έγινε το φλερτ με τον ΣΚΑΙ, αφού η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που της έγινε, δίνοντας παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία στον εαυτό της.

Έτσι, η ξανθιά παρουσιάστρια καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές, παρουσιάζοντας την εκπομπή Love It. Το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ, εμπεριέχει αρκετά πρόσωπα και θέματα επικαιρότητας αλλά και αποκλειστικότητας από το Big Brother.

Στο πλευρό της Ιωάννας, ο Μάνος Μαγιάτης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, οι οποίοι συνθέτουν την τηλεοπτική παρέα του σταθμού. Τον δικό της ρόλο στην εκπομπή έχει και η σκυλίτσα της παρουσιάστριας, η Μπαλού την οποία και βλέπουμε συχνά, είτε στην τηλεόραση, είτε στις αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο instagram.

Αυτή τη φορά, η όμορφη Ιωάννα μας αποκάλυψε το καμαρίνι της, όπου και πόζαρε με την Μπαλού της, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.

Γεμάτο παπούτσια, ρούχα και προϊόντα μακιγιάζ, ο προσωπικός χώρος της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πολύ τακτοποιημένος και περιποιημένος, όπως ακριβώς τον ήθελε η ίδια

Δείτε τις φωτογραφίες...