GOSSIP

Big Brother: Αυτός είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της επόμενης σεζόν

Big Brother: Αυτός είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της επόμενης σεζόν

Δεν πάει ο νους σου

Το Big Brother επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάπως διαφορετικό από αυτό που θυμόμασταν πριν είκοσι χρόνια, έχει όμως αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Το μόνο κοινό στοιχείο που είχε με τα δύο πρώτα δεν είναι άλλο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος βρίσκεται σε κάθε live στο πλατό, στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το reality του Μεγάλου Αδερφού έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με μια αλλαγή όμως στο τιμόνι της παρουσίασης. Πληροφορίες της εκπομπής «Eυτυχείτε», αναφέρουν πως ο ΣΚΑΪ έχει ήδη «κλειδώσει» τον επόμενο κεντρικό παρουσιαστή του reality, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Πρόθεση του ΣΚΑΪ είναι να κρατήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο δυναμικό του και του χρόνου εκείνος να αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της εκπομπής Χάρης Λεμπιδάκης, ξεκαθαρίζοντας πως ο Χάρης Βαρθακούρης δεν θα βρίσκεται στο project από τη νέα σεζόν. Και έπειτα από την ανακοίνωση αυτή ξυπνούν μέσα μας μνήμες από το 2000.

Τι άλλο μπορεί να μας επιφυλάσσει άραγε το 2021;