PHOTOS

GOSSIP

Σπυροπούλου: Έχει έντονη καθημερινότητα στην καραντίνα και αυτός είναι ο λόγος

Σπυροπούλου: Έχει έντονη καθημερινότητα στην καραντίνα και αυτός είναι ο λόγος

Έτσι περνά τον ελεύθερο χρόνο της η παρουσιάστρια!

Μπορεί να μας είχε συνηθίσει σε χαλαρές δραστηριότητες αλλά και εξόδους με λαμπερές εμφανίσεις, ωστόσο αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα, μιας και η περίοδος του lockdown δεν της δίνει και πολλές δυνατότητες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει σπίτι, ενώ θα βγει για τα ψώνια της, αλλά και την αθλητική της δραστηριότητα.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε συχνά στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις αθλητικές της δραστηριότητες, είτε στα όργανα γυμναστικής της, είτε στο γήπεδο του τέννις

Αυτή τη φορά και μετά την έναρξη του δεύτερου lockdown για τη χώρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να δοκιμάσει πιο έντονα πράγματα, ξεκινώντας μάλιστα προπονήσεις kick boxing.

Κάτι που φυσικά ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν είδαν το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ώρα της προπόνησής της.

Σε αυτό φαίνεται να συνέβαλε και ο νέος της σύντροφος, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει αναρτήσει ήδη στο instagram κοινές φωτογραφίες.

Από την άλλη βέβαια, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αλλαγές και τα ευχάριστα νέα στην προσωπική τους ζωή.

Πάντως η περίοδος της καραντίνας του βρίσκει σε φόρμα, αφού τόσο ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όσο και η Κωνστανίνα Σπυροπούλου το έχουν ρίξει για τα καλά στην άθληση, στέλνοντας φυσικά το απαραίτητο μήνυμα στο 13033.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...