GOSSIP

Κουτσόπουλος: «Είπα στον Κοντιζά να βαφτίσω το παιδί και μου είπε όχι, αποκλείεται» (vid)

Κουτσόπουλος: «Είπα στον Κοντιζά να βαφτίσω το παιδί και μου είπε όχι, αποκλείεται» (vid)

Σε λίγο καιρό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα μπει στο στούντιο για τα γυρίσματα του MasterChef 5 μαζί με τους άλλους δυο κριτές.

Ο γνωστός και αγαπημένος σεφ, βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του Σταύρου Βαρθαλίτη και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου»

«Ο Σταύρος είναι πλέον… καναλάρχης και νομίζω ότι με αυτό που έχει φτιάξει εδώ θα κάνει πολύ ωραία πράγματα. Τώρα που έχει τελειώσει το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι είχαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια και στον Σταύρο και στον Σταυρή, συμβαίνει αυτό γιατί είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά, δενόμαστε μαζί τους, και ότι μπορούμε να κάνουμε μετά γι’ αυτούς, το κάνουμε με χαρά», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε αναφορικά με τον νέο κύκλο του MasterChef:

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef 5. Είναι και αυτή η ιδιαίτερη περίοδος, θα δούμε πώς θα γίνει. Σίγουρα εμείς ανυπομονούμε, κι εγώ και ο Σωτήρης και ο Πάνος, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε πάλι μια ωραία σεζόν. Με τον Σωτήρη τα επικίνδυνο είναι ότι έχουμε ένα μήνα κενό που κάθεται σπίτι και μπορεί να πάει και γι’ άλλο παιδί. Ο Σωτήρης είναι αδερφός, οπότε η χαρά του είναι και δική μου. Του είπα να βαφτίσω το παιδί και μου είπε “όχι, αποκλείεται” και του λέω “ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς”».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr