PHOTOS

GOSSIP

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μας έδειξε το πολύχρωμο δωμάτιο του γιου της

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μας έδειξε το πολύχρωμο δωμάτιο του γιου της

Είναι ευτυχισμένη μανούλα και η χαρά της στο instagram δεν κρύβεται με τίποτα.

Την γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν, ως δημοσιογράφο του Star. Στη συνέχεια την είδαμε να αλλάζει επαγγελματική στέγη, μετακομίζοντας στον Alpha. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι άφησε στην άκρη την αγάπη της για την τηλεόραση, προκειμένου να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά της.

Η όμορφη δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές που είχαν να κάνουν με την προσωπική της ζωή, καθώς μαζί με τον Άρη Γούτο, δημιούργησαν τη δική τους όμορφη οικογένεια.

Έκτοτε, η Φλορίντα σε κάθε της συνέντευξη θα μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τα όσα βιώνει καθημερινά εντός σπιτιού.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, τα οποία βλέπουμε συχνά σε φωτογραφίες που ανεβάζει η Φλορίντα στο instagram.

Μάλιστα, όταν η ίδια ρωτήθηκε σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού είχε αποκαλύψει...

«Προς το παρόν όχι. Ο άντρας μου λέει δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν θα σε ρωτήσω. Θέλει τρίτο παιδί. Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι όμως, ότι μπορεί σε 5-6 χρόνια που θα έχουν μεγαλώσει αυτά να ξανανιώσω την ανάγκη να έχω ένα μωράκι μικρό».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας έχει δείξει αρκετές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, ωστόσο πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες από το γεμάτο χρώματα του γιου της.

Στο κέντρο του δωματίου και ακριβώς πάνω από το κρεβατάκι του βρίσκεται ταπετσαρία γεμάτη αυτοκινητάκια, ενώ στην άκρη υπάρχει μια κίτρινη πολυθρόνα, όπου η Φλορίντα περνά το χρόνο της δίπλα στον γιο της.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...