GOSSIP

Τα καλύτερα δαχτυλίδια των celebs του Hollywood με βάση την τιμή τους

Τα καλύτερα δαχτυλίδια των celebs του Hollywood με βάση την τιμή τους

Θα έλεγες όχι σε ένα τέτοιο δαχτυλίδι; 

Όταν πρόκειται οι celebrities του Hollywood να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ξέρεις πολύ καλά ότι… το χρήμα δεν το λογαριάζουν. Τα διαμάντια είναι τα αγαπημένα των γυναικών, αυτό άλλωστε δεν είναι κρυφό. Οι γυναίκες του Hollywood έχουν ένα λόγο παραπάνω να αγαπούν τα πολύτιμα πετράδια, γιατί όχι άλλωστε, οι αγαπημένοι τους έχουν τη δυνατότητα να τα προσφέρουν και σου έχουμε συγκεντρώσει τα τέσσερα πολυτιμότερα δαχτυλίδια στον χώρο του Hollywood που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των θαυμαστών και όχι μόνο.

Sophie
Turner
: Με το- ακριβότερο από- $65.000 δαχτυλίδι της έχει τραβήξει τα βλέμματα. Όπως αναφέρεται στο ringspot, το σχήμα και το μέγεθος του διαμαντιού κοστίζει το λιγότερο 20 χιλιάδες δολάρια. Όπως και να ‘χει, οι ειδικοί θεωρούν ότι η τιμή του συνολικού κομματιού ανέρχεται στα 65 χιλιάδες δολάρια, ίσως και παραπάνω.

Το δαχτυλίδι της Anne Hathaway κόστισε περίπου 150,000 δολάρια. Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι με ένα διαμάντι 6 καρατίων και είναι σχεδιασμένο από τον αγαπημένο της Adam Shulman φυσικά με τη βοήθεια των ειδικών από το Kwiat Jewellers.

Το δαχτυλίδι της Priyanka Chopra κόστισε 200,000 δολάρια. Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του Nick Jonas το δαχτυλίδι είναι από το κατάστημα Tiffany & Co. Όπως αναφέρεται και στο harpersbazaar, εκτιμάται ότι το 4ων καρατίων διαμάντι κοστολογείται περίπου στα 200,000 δολάρια.

Το δαχτυλίδι της Jennifer Lopez πάντως πρέπει να παραδεχθείς ότι ξεπερνά κατά πολύ τα προηγούμενα μιας και μιλάμε για ένα διαμάντι 15καρατίων. Σύμφωνα με το Brides, οι απόψεις διίστανται, αφού κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα δαχτυλίδι περίπου του ενός εκατομμυρίου, ενώ άλλοι θεωρούν ότι είναι ακριβότερο.