GOSSIP

Στέφανος Κορκολής: «Δεν θέλω να ξορκίζουμε τον καρκίνο, δεν κάνει»

Στέφανος Κορκολής: «Δεν θέλω να ξορκίζουμε τον καρκίνο, δεν κάνει»

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τον καρκίνο στέλνει ο Στέφανος Κορκολής μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Στέφανος Κορκολής είναι από τους ανθρώπους που δε δίστασαν να μιλήσουν δημόσια για την περιπέτεια που πέρασε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Μίλησα δημόσια σε μια εκδήλωση καρκινοπαθών, πριν από επτά χρόνια στην Κρήτη. Ήταν λοιπόν στο νησί σε ένα θεατράκι, οπού εκεί ο σύλλογος «Ορίζοντας» που κάνει εξαιρετική δουλειά για ανθρώπους που έχουν καρκίνο, με είχαν προσκαλέσει για να κάνω μια συναυλία φιλανθρωπική για ανθρώπους που έχουν αυτό το πράγμα. Όταν έκανα τη συναυλία ήταν τότε που με είχε βρει κι εμένα. Έτυχε κάποιος να το «τραβήξει» αυτό και προφανώς επειδή ήταν μια «νεκρή» περίοδος στις ειδήσεις, το είπαν.

Το έκανα εκεί και το απόσπασμα ήταν από εκεί. Βεβαίως μετά όταν ρωτήθηκα σχετικά, που ήταν και αναμενόμενο, μίλησα φυσικά. Δεν θέλω να ξορκίζουμε τον καρκίνο, δεν κάνει γιατί είναι πολλοί οι άνθρωποι που το αντιμετωπίζουν και πολύ σοβαρότερες περιπτώσεις από τη δική μου. Εγώ ήμουν μια περίπτωση χειρουργήσιμη. Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει. Απλά επειδή πολλοί άνθρωποι ήταν ή είναι σαν εμένα, δεν πάμε εύκολα στο γιατρό να κοιταχτούμε. Το ανακάλυψα βάση συμπτωμάτων. Η πρόληψη είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο μπορεί να κάνει», εξομολογήθηκε.

Όσο για το αν θα ήθελε οικογένεια; «Αν είχα οικογένεια δεν ξέρω αν θα ήμουν συνεπής», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο