GOSSIP

6 φορές που η Ειρήνη Καζαριάν «έριξε» το Instagram με το κορμί της

6 φορές που η Ειρήνη Καζαριάν «έριξε» το Instagram με το κορμί της

Θέλουμε απλά να δεις το κορμί της

Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν το κορίτσι που αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο Greece’s Next Top Model, και αν μας ρωτάς δεν πιστεύουμε πως η νίκη της ήταν άδικη. Εδώ και δύο χρόνια μας αποδεικνύει μέσα από το Instagram account της πως δικαιολογημένα από outsider αναδείχθηκε νικήτρια και μια ματιά στο προφίλ της θα σε πείσει σίγουρα.

Το νεαρό μοντέλο που έχει κάνει ουκ ολίγες δουλειές από τότε που βγήκε νικήτρια από το σπίτι του GNTM έχει ένα απίστευτο κορμί, και οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει με μαγιό δεν είναι λίγες. Η Ειρήνη υπήρξε από τις αγαπημένες μας παίκτριες και η αλήθεια είναι πώς όταν τη βλέπουμε στο Instagram, κάτι παθαίνουμε. Οι αναλογίες της είναι πραγματικά απίστευτες, και πάμε στοίχημα πως θα τις ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret.

Και έτσι όπως τη σκεφτόμαστε, άνετα τη βλέπαμε να περπατά στο catwalk για το διάσημο brand εσωρούχων. Το κορμί της είναι πραγματικά απίστευτο και τα λόγια κάθε φορά που τη βλέπουμε μετά βίας βγαίνουν από τα χείλη μας. Η Ειρήνη ανανεώνει πολύ συχνά το account της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει με μαγιό ή με ένα πιο sexy outfit και έχει «ρίξει» μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά το Instagram.

Αν δεν έχει τύχει να τη δεις, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες της gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Κωδικός «Χριστούγεννα»: Πώς και πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα – Όλα τα σενάρια