GOSSIP

Ποιο είναι το τραγούδι που θα ήθελε να διαγράψει για πάντα από τη δισκογραφία του ο Stan;

Ποιο είναι το τραγούδι που θα ήθελε να διαγράψει για πάντα από τη δισκογραφία του ο Stan;

Στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε, φιλοξενήθηκε πρόσφατα ο Stan σε μια συνέντευξη εντελώς διαφορετική

Ο τραγουδιστής που σπάνια κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις μίλησε για όλα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τόσο ποιο είναι εκείνο το τραγούδι που θα ήθελε να διαγράψει για πάντα από τη δισκογραφία του, όσο και για το κομμάτι εκείνο που ενώ το είχε γράψει για πασίγνωστο τραγουδιστή, δεν το ήθελε και μετά έγινε τεράστια επιτυχία από τον ίδιο.

«Θα διέγραφα το τραγούδι μου «Είσαι ό,τι πιο όμορφο έχω δει», ένα από τα πιο παλιά μου τραγούδια», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχω γράψει ποτέ τραγούδι που ενώ το έγραψα για κάποιον άλλον, το κράτησα για εμένα, μόνο αν δεν το θέλει και μου έχει συμβεί μάλιστα. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη και το τραγούδι «Παράξενο παιδί» και το «Με στενοχωρεί». Το «Παράξενο παιδί», το είχα φτιάξει για τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά τότε αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει πως είχε κλείσει ο δίσκος του. Στο χώρο αυτόν παιδιά υπάρχουν άπειρες τέτοιες ιστορίες με πάρα πολλά τραγούδια Τελικά το είπα εγώ κι έγινε επιτυχία».

Το δίδυμο της εκπομπής μάλιστα τον ρώτησε ευθέως με ποια γυναίκα της showbiz δεν θα έκανε σχέση. «Με καμία. Ποτέ δεν θα ήμουν σε σχέση με κάποια γυναίκα της showbiz. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα στον εαυτό μου, γενικότερα δεν μου αρέσει αυτή η τόσο μεγάλη έκθεση. Είμαι έτσι σαν άνθρωπος». Όσο για τον έχει πλησιάσει ποτέ γυναίκα από το χώρο πιο ερωτικά;

Δες τι απάντησε στο βίντεο