PHOTOS

GOSSIP

Ζόζεφιν: Με αποκαλυπτική διάθεση στην καραντίνα - Οι πόζες με λευκό σορτσάκι

Ζόζεφιν: Με αποκαλυπτική διάθεση στην καραντίνα - Οι πόζες με λευκό σορτσάκι

Η Ζόζεφιν ποζάρει μπροστά από το παράθυρο του σπιτιού της.

Μπορεί να είναι ακόμη νεαρή σε ηλικία, ωστόσο η ίδια μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, ξεχωρίζοντας μάλιστα με τα ιδιαίτερα τραγούδια που ερμηνεύει αλλά και τις εκκεντρικές της εμφανίσεις.

Η Ζόζεφιν έχει εξελιχθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αυξάνονται διαρκώς. Η ίδια εξάλλου καθημερινά θα απαντήσει σε αρκετές από τις ερωτήσεις που της κάνουν στο instagram, ενώ θα ποζάρει με τον δικό της τρόπο στο φακό, δημοσιεύοντας τις νέες της φωτογραφίες.

Φέτος την παρακολουθούμε και τηλεοπτικά, καθώς δέχτηκε με χαρά την πρόταση του Νίκο Κοκλώνη κι έτσι κάθε Σάββατο διαγωνίζεται στο talent show του Open, J2US.

Έχοντας μάλιστα στο πλευρό της τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, οι δυο τους φαίνεται να κάνουν ένα δυνατό δίδυμο το οποίο μάλιστα κερδίζει διαρκώς το ενδιαφέρον αλλά και τη θετική ψήφο του κοινού.

Φυσικά το καθημερινό τους πρόγραμμα εμπεριέχει αρκετές πρόβες, μιας και η περίοδος της καραντίνας απαγορεύει τις περιττές εξόδους και στη Ζόζεφιν, η οποία περνά αρκετές ώρες εντός σπιτιού.

Η pop τραγουδίστρια ζει σε ένα μοντέρνο αλλά παράλληλα μίνιμαλ σπίτι το οποίο και θα δούμε συχνά μέσα από τα social media και τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με αποκαλυπτική διάθεση για τη Ζόζεφιν η οποία φόρεσε λευκό σορτσάκι και πόζαρε μπροστά από το παράθυρο του σπιτιού της. Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τις νέες της αναρτήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες...