GOSSIP

Βάσω Λασκαράκη: Νοσταλγεί τις παλιές καλές εποχές, προ lockdown!

Βάσω Λασκαράκη: Νοσταλγεί τις παλιές καλές εποχές, προ lockdown!

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να νοσταλγεί τους μήνες πριν την καραντίνα και το lockdown και θέλησε να το μοιραστεί στα social media.

H γλυκιά ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να μοιραστεί τον... καημό της με τους ακόλουθούς της.

Έχει κάνει μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και παραμένει σπίτι της μαζί με το παιδάκι της και τον άντρα της, Λευτέρη Σουλτάτο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Βάσω Λασκαράκη νοσταλγεί τις παλιές καλές εποχές που μπορούσε να κινηθεί ελεύθερη και να κάνει τις βόλτες της και ανάρτησε μια throwback φωτογραφία με μεγάλη δόση... νοσταλγίας.

Η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί καθημερινά στενή επαφή με τους θαυμαστές της και επικοινωνεί από τα social media μαζί τους. Τα σχόλια κάτω από την εν λόγω φωτογραφία ήταν πολλά και υποστηρικτικά, αφού και οι ακόλουθοί της βρίσκονται στο ίδιο mood, εξαιτίας του lockdown.

H ηθοποιός προσπαθεί να περνάει εποικοδομητικά τον χρόνο της μαζί με την οικογένειά της και βρίσκει συνεχώς νέες ασχολίες.

Μαγειρεύουν ωραία πιάτα, ακούν την αγαπημένη τους μουσική, περιποιούνται τους εαυτούς τους αλλά βρίσκουν και νέα χόμπι που τους γεμίζουν και τους κάνουν να νιώθουν όμορφα.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει νέο χόμπι για την καραντίνα που δεν είναι άλλο από την κηπουρική! Η ηθοποιός δεν έχει αφήσει γλάστρα για γλάστρα που να μην έχει φυτέψει στο σπίτι πολύχρωμα λουλούδια που της φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν ακόμα πιο όμορφο τον κήπο του σπιτιού της.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε η ηθοποιός, νοσταλγώντας τις... παλιές καλές εποχές!