GOSSIP

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε με ποιον περνάει την καραντίνα (vid)

 Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε με ποιον περνάει την καραντίνα (vid)

Είναι ελεύθερη ή ερωτευμένη;

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε η Λάουρα Νάργες, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει αν έχει σχέση και με ποιον περνάει το δεύτερο lockdown.

«Έχουμε δει το ραδιοφωνικό σου ταίρι, το κανονικό σου ταίρι;» ρώτησε η δημοσιογράφος με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ραδοφωνική παραγωγό να απαντάει: «Που είναι; Πες μου που είναι; Την καραντίνα δεν την περνάω ολομόναχη αλλά με την γάτα μου. Είμαι ελεύθερη και μου αρέσει πολύ», ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

Στη συνέχεια μίλησε για το Big Brother και αν το παρακολουθεί: «Βλέπω Big Brother. Ο λόγος που το παρακολουθώ είναι ξεκάθαρα τηλεοπτικής άποψης. Επειδή έζησα το ριάλιτι χωρίς να ξέρω ουσιαστικά ότι ζω το ριάλιτι, γιατί εμένα μου έλεγαν ότι “θα πας, θα τρέξεις λίγο, θα επιβιώσεις λίγο”. Εγώ στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το 8ωρο γύρισμα, δεν είχα ιδέα που πάω. Αλλιώς είναι όταν είσαι εκεί μέσα και αλλιώς το πώς βγαίνει προς τα έξω».

Ενώ για την ραδιοφωνική της εμπειρία τόνισε: «Δε σου κρύβω πως μπήκα λίγο με το ζόρι στο χώρο του ραδιοφώνου. Μου έκλειναν πάρα πολλές πόρτες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ ζόρικο. Ότι κάνεις τηλεόραση δε σημαίνει ότι θα κάνεις εύκολα και ραδιόφωνο, δεν ισχύει αυτό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο και όσα δήλωσε η εκρηκτική Λάουρα Νάργες: