PHOTOS

GOSSIP

Έλενα Τσαγκρινού: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της στην καραντίνα

Έλενα Τσαγκρινού: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της στην καραντίνα

Η Έλενα Τσαγκρινού γιόρτασε εντός σπιτιού στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Mike.

Τα φετινά της γενέθλια έπεσαν στην περίοδο του lockdown κι έτσι και η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδιά της.

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε την τιμητική της, ενώ δέχτηκε αρκετά μηνύματα και ευχές για την ημέρα των γενεθλίων της. Η νεαρή τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις θερμές ευχές της, ενώ έσβησε την εντυπωσιακή τούρτα των γενεθλίων της.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίοδο για την ίδια, αφού τους περασμένους μήνες ο σύντροφός της, Mike έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο από την οποία και βγήκε νικητής. Πάντα δίπλα του η Έλενα Τσαγκρινού, έχει αποδείξει πως στηρίζει τον αγαπημένο της στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα της ζωής.

Πρόσφατα η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την περιπέτεια που πέρασε ο Mike, μιλώντας στην κάμερα του Open και στην πρωινή εκπομπή, Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία», δήλωσε για την περιπέτεια που πέρασε ο καλός της.

Το ζευγάρι πέρασε μια όμορφη βραδιά, αφού γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων χωρίς καλεσμένους, μιας και η πανδημία του κορονοϊού χάλασε τα σχέδια όλων μας για φέτος.

Η Έλενα Τσαγκρινού ωστόσο ανέβασε φωτογραφίες στα social media δείχνοντας και την μπλε τούρτα της η οποία στη μέση είχε ένα μικρόφωνο, αλλά και την επιγραφή: "Χρόνια πολλά Έλενα"