GOSSIP

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κομψή ακόμα και μέσα στο σπίτι της!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κομψή ακόμα και μέσα στο σπίτι της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα και πάντα είναι προσεγμένο το στυλ της.

Το τοπ μόντελ και παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε τι φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να είναι ξεκούραστη και παράλληλα όμορφη.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον κήπο του σπιτιού της και ποζάροντας γλυκά στο φωτογραφικό φακό σχολίασε: «Εκεί που το κλασικό συναντάει το μοντέρνο και η άνεση τη θηλυκότητα! Τέλεια επιλογή από το πρωί μέχρι το βράδυ», αναφερόμενη στα παπούτσια που φοράει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι πάντα κομψή και καλοντυμένη συμβουλεύει πολλές φορές τις θαυμάστριές της στα social media για τις νέες τάσεις της μόδας, για το πώς να είναι πάντα κομψές ακόμα και με τα ρούχα που διαθέτουν στην ντουλάπα τους.

Έχει καθημερινή επαφή μαζί τους και είναι πάντα πρόθυμη να δώσει μαθήματα στυλ και ομορφιάς.

Πολλές ήταν εκείνες που έσπευσαν να την ευχαριστήσουν και να ρωτήσουν λεπτομέρειες για το στυλ της κάτω από τα σχόλια στην εν λόγω φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια του Pop Up πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει και προτείνει 7 διαφορετικά outfits για το φθινόπωρο και τα μάζεψε όλα σε ένα βίντεο, το οποίο φυσικά και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιούργησε look, ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας και ήταν όλα υπέροχα!

Από office look που είναι ό,τι πρέπει και για μια βόλτα, μέχρι άνετο και πρακτικό σύνολο για μέσα στο σπίτι. Ένα σύνολο που όλες θα ήθελαν για τις Κυριακές τους.

Δείτε τη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και πάρτε ιδέες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα και πάντα είναι προσεγμένο το στυλ της.