GOSSIP

Κατσέλη: Στη Βουλή έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο για να "πλένω πιάτα"

Κατσέλη: Στη Βουλή έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο για να "πλένω πιάτα"

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της απολαύσαμε την Νόρα Κατσέλη.

Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Φλερτ σε μια απολαυστική συζήτηση με τη Νάντια Κοντογεώργη.

«Παντρεύτηκα τον δεύτερο μου άντρα και είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει ο Θεός γιατί είμαι 48 χρόνια μαζί του. Είναι αυτός που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα. Αν ο κάθε σύζυγος δεν έχει το κόμπλεξ του «κυρίου της κυρίας» που το έχουν οι περισσότεροι Έλληνες, αν κανείς πιστεύει βαθιά στον εαυτό του και σε αγαπάει, όλα γίνονται», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στην πολιτική ήμουν γύρω στα 25 χρόνια βουλευτής και πάντα ήταν εκεί και μου έδινε δύναμη. Είναι στήριγμα, είναι ευτυχισμένη που αγάπησα έναν τέτοιο άνθρωπο και με αγάπησε κι εκείνος τόσο», είπε για την προσωπική της ζωή.

Για την πολιτική της καριέρα και τον λόγο που την εγκατέλειψε οικειοθελώς η Νόρα Κατσέλη ανέφερε:

«Ξεπέζεψα από το ροζ συννεφάκι. Εγώ βασικά ήμουν ηθοποιός. Όταν πήγα στην πολιτική «κακοποιήθηκα» από τους συναδέλφους μου γιατί δεν μπορούσα τότε να διανοηθώ την ατάκα: «Άντε να πλύνεις κάνα πιάτο», που μου είχε πει συνάδελφος μου. Εκεί λοιπόν σκέφτηκα πως έπρεπε να αποδείξω πρώτα σε αυτούς και μετά σε μένα, ότι δεν είναι κακό να πλένεις πιάτα, αλλά ήθελα να αποδείξω σε έναν χώρο που δεν ήξερα, έπρεπε να σταθώ. Εκείνη την εποχή δεν ήμασταν κατάπτυστοι βουλευτές. Στην πολιτική έγινα καλύτερος άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο