PHOTOS

GOSSIP

Μαντώ Γαστεράτου: Σε Χριστουγεννιάτικο mood ποζάρει με τον γιο της

Μαντώ Γαστεράτου: Σε Χριστουγεννιάτικο mood ποζάρει με τον γιο της

Η Μαντώ Γαστεράρου ανέβασε στο instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό της.

Είναι ευτυχισμένη μανούλα και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Μαντώ Γαστεράτου τα τελευταία χρόνια άλλαξε τα πάντα στη ζωή της, καθώς ο γάμος της και ο ερχομός του γιου της, ολοκλήρωσαν την προσωπική της ευτυχία.

Η όμορφη παρουσιάστρια αρχικά συστήθηκε στο κοινό ως μοντέλο, όμως, σήμερα ελάχιστοι θυμούνται τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, αφού πολύ γρήγορα η Μαντώ κατάφερε να μπει στο χώρο της τηλεόρασης, με συνεργασίες και στιγμές που σίγουρα θα έχει να θυμάται.

Φέτος μπορεί να απέχει από τη μικρή οθόνη, ωστόσο οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει ανανεωμένη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega αλλά και την εκπομπή Mega Star, η οποία στο παρελθόν κράτησε για αρκετά χρόνια συντροφιά στους τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού.

Μέχρι στιγμής πάντως η Μαντώ Γαστεράτου μας ενημερώνει για όλα της τα νέα μέσα από τα social media. Οι followers της αυξάνονται διαρκώς, με την ίδια να απαντά ανοιχτά σε προβληματισμούς και θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητρότητα.

Ο μικρός της είναι πλέον 9 μηνών, ενώ το φθινόπωρο η Μαντώ και ο σύζυγός της πραγματοποίησαν την βάπτισή του, έπειτα από αρκετή σκέψη, λόγω της πανδημίας το κορονοϊού.

«Είναι λίγο τα πράγματα… περίεργα. Καλείς κόσμο και πραγματικά πρέπει να διαλέξεις, ποιους θα καλέσεις στην βάπτιση του παιδιού σου. Αυτό από μόνο του είναι πολύ δύσκολο. Σε βάζει σε μια διαδικασία η οποία είναι άβολη», είχε δηλώσει για τη βάπτιση του μωρού της, μην μπορώντας να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν με την έξαρση της πανδημίας.

Η Μαντώ μένει σπίτι και περνά όσο πιο ευχάριστα μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τον μικρό της.

Μάλιστα η ίδια θέλησε να φέρει νωρίτερα το κλίμα των Χριστουγέννων, ανεβάζοντας μια σχετική φωτογραφία στο instagram.