GOSSIP

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Άναψε… φωτιές στο Instagram με την ημίγυμνη φωτό του!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Άναψε… φωτιές στο Instagram με την ημίγυμνη φωτό του!

Διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά και δεν διστάζει να μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λατρεύει τα social media και ιδιαίτερα το Instagram και φροντίζει να το ανανεώνει καθημερινά με φωτογραφίες και insta stories.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής διατηρεί καθημερινά επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές του και μοιράζεται προσωπικές του στιγμές.

Έτσι, ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία στα social media και έριξε… το Instagram! Μόνο με το εσώρουχό του πόζαρε στον φωτογραφικό φακό!

Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Καλημέρα ..."Η φαντασία είναι η αρχή της δημιουργίας"». Τα σχόλια των γυναικών θαυμαστριών του ήταν χιλιάδες και «τρελάθηκαν» με τη φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χώρισε πρόσφατα από την Μαρία Καλάβρια και είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Δεν είναι εύκολο να χαρακτηρίσω την τωρινή μας σχέση. Υπάρχουν συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Θέλει ειδικό χειρισμό».

Αξίζει να αναφέρουμε και τις δηλώσεις που είχε κάνει σε παλαιότερη συνέντευξη για τις σχέσεις με τον πατέρα του: «Χώρισαν οι γονείς μου, διάλεξε τον δικό του δρόμο, τώρα έχουμε μία υποτυπώδη σχέση, μία επαφή. Τώρα έχουμε 2-3 χρόνια που μιλάμε».

Και υπογράμμισε: «Δεν ήταν εύκολο. Αναγκαστικά παίρνεις μία απόφαση ότι πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Χάνεις ένα κομμάτι της παιδικής σου ηλικίας που ίσως είναι σημαντικό και προσπαθείς να το αναπληρώσεις στη συνέχεια αλλά το να βγεις στη βιοπάλη νωρίς για να προσφέρεις ό,τι μπορείς στην οικογένεια και να αυτοσυντηρείσαι είναι ένα συν στο κομμάτι ότι η μητέρα σου αγωνίζεται λιγότερο».

Δείτε την φωτογραφία – φωτιά του Δημήτρης Αλεξάνδρου στην παρακάτω gallery: