GOSSIP

Η Alexandra Daddario περνάει την καραντίνα με τα απολύτως απαραίτητα

Η Alexandra Daddario περνάει την καραντίνα με τα απολύτως απαραίτητα

Πώς είναι η ζωή της όταν η κάμερα κλείνει;

Η καραντίνα συνεχίζεται. Κάποιες μέρες βαριόμαστε λίγο περισσότερο, κάποιες άλλες λίγο λιγότερο. Το θέμα, όμως, είναι ότι οι μέρες περνάνε. Ναι, ακόμη δεν ξέρουμε πότε πρόκειται να βγούμε έξω. Λογικά έχουμε κάποιον δρόμο μέχρι να είναι ασφαλής η οποιαδήποτε έξοδος μοιάζει σε κάτι με αυτές που γίνονταν προ lockdown.

Ας είμαστε ειλικρινείς, πολλά έχουν αλλάξει αυτήν την περίοδο. Πρώτα απ’ όλα, μένουμε τόσες ώρες μέσα στο σπίτι που πλέον έχουμε αρχίσει και ξεχνάμε πώς είναι τα ρούχα των εξόδων μας. Έχουμε αφήσει τα παντελόνια και φοράμε τις φόρμες μας και ένα T-shirt και είμαστε έτοιμοι. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω «φασαρία», αφού μέσα στο σπίτι είμαστε.

Στην ίδια φάση άνεσης φαίνεται να βρίσκονται και οι διάσημοι. Ακόμα και οι πιο γνωστοί, εκείνοι που βλέπουν εκατομμύρια δολάρια να γεμίζουν τους λογαριασμούς τους αλλά και όσοι ανήκουν στην κατηγορία των sex symbols. Και αυτό το τελευταίο το αναφέρουμε για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Η Alexandra Daddario, η ηθοποιός που είναι γνωστή για ταινίες, όπως San Andreas, Percy Jackson και Baywatch, σχολίασε, σύμφωνα με το CinemaBlend, πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα και, απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό γίνεται φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

«Βραδινό γύρισμα, τελείως ντυμένη. Έβαλα καπέλο, μάσκα με χρώμα που ταίριαζε στο outfit. Δεν έχω φορέσει παπούτσια για εβδομάδες, εκτός κι αν χρειάζεται για τη δουλειά. Δεν ξέρω γιατί έχω παντελόνια πια. Ή κοσμήματα. Είδα κάτι jeans στη βαλίτσα μου και δεν ήμουν σίγουρη τι ήταν. Αποφάσισα να τα βάλω και, ειλικρινά, γιατί φορούσαμε αυτά τα πράγματα εξαρχής;», είπε η Daddario.