GOSSIP

Μπίγαλης: Η πραγματική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Μου λείπεις»

Μπίγαλης: Η πραγματική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Μου λείπεις»

Για την επιτυχία που, άργησε μεν να έρθει αλλά πλέον είναι διαχρονική για τον ίδιο, μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης στην Ελίνα Κοτανίδου και στην εκπομπή «φλΕΡΤ», ενώ αποκάλυψε και άγνωστες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια του!

Παράλληλα, έκανε και μια ειδική αφιέρωση στη νεαρή δημοσιογράφο...

«Αυτό που μπορώ να πω ότι νοσταλγώ είναι ότι για μένα όλο αυτό ήταν μια μεγάλη έκπληξη γιατί οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς, όλο αυτό ήταν εκτός πραγματικότητας. Ο πρώτος μου δίσκος έκανε ένα χρόνο να πουλήσει. Γενικά είμαι πολύ ενστικτώδης, έκανα αυτό που μου άρεσε κι έτσι μου βγήκε και όπως αποδείχτηκε αυτό το πράγμα έχει ένα αποτύπωμα. Το χαρακτηριστικό που τα τραγούδια τα κάνει τόσο διαχρονικά, είναι οι αναμνήσεις», είπε ο Κώστας Μπίγαλης και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την πρώτη του μεγάλη επιτυχία «Μου λείπεις».

«Αυτό το τραγούδι βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Όταν κάποια και κάπου, έλειψε πάρα πολύ. Κι έτσι γράφτηκε αυτό το τραγούδι και είναι η περιγραφή της έλλειψης με εικόνες. Ήταν μια πραγματική κατάσταση που πυροδότησε την έμπνευση μου, ήταν αληθινό».

Όσο για το ποιο τραγούδι είναι το κατάλληλο για να φλερτάρει κανείς;

«Υπάρχει ένα τραγούδι, το οποίο δεν είναι και τόσο ακουσμένο κι αυτό είναι το «Χαμογελάκι».

Είναι καλή περίπτωση για φλερτ αλλά ξέρεις… για διακριτικό και φλερτ επιπέδου. Αυτή η στιγμή για τον άντρα και τη γυναίκα είναι μια φοβερή στιγμή κι όταν συμβεί κλειδώνουν τα μάτια δυο ανθρώπων και είναι μαγικό και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα».

«Τα τραγούδια αυτά δύσκολα ξαναγράφονται γιατί έχουν να κάνουν και με την εποχή, αφού τώρα είναι μια άλλη εποχή, μπορεί να γραφτούν και ακόμη καλύτερα. Πολλές φορές τα τραγούδια είναι αποτύπωμα της εποχής», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί