PHOTOS

GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: Κι όμως, φόρεσε το ίδιο φόρεμα με παίκτρια του Bachelor

 Κατερίνα Στικούδη: Κι όμως, φόρεσε το ίδιο φόρεμα με παίκτρια του Bachelor

Η Κατερίνα Στικούδη στη φωτό που έγινε viral στο διαδίκτυο.

Διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της και η χαρά στο πρόσωπό της μαρτυρά τα πάντα. Η Κατερίνα Στικούδη και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και στην παρουσίαση του My Style Rocks.

Μάλιστα η τραγουδίστρια δείχνει να τα καταφέρνει άψογα στο ρόλο της παρουσιάστριας, κάτι το οποίο φάνηκε και από την απόφαση του σταθμού να συνεχίσει το ριάλιτι μόδας και φέτος έχοντας την Κατερίνα Στικούδη στο τιμόνι!

Καθημερινά η όμορφη Κατερίνα μας υποδέχεται στο πλατό, με τα αγόρια και τα κορίτσια του ριάλιτι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές αλλά και να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες.

Μάλιστα αρκετά θετικά σχόλια έχει ακούσει και η ίδια η παρουσιάστρια για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα κάνει στο πλατό.

Συνήθως θα προτιμήσει μίνι φορέματα και κολάν παντελόνια τα οποία θα αναδείξουν τις άψογες αναλογίες της. Στα Gala του My Style Rocks η Κατερίνα Στικούδη θα κάνει υπέρλαμπρες εμφανίσεις οι οποίες συχνά θα σχολιαστούν στα social media αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές στο κομμάτι της μόδας.

Η τελευταία της ωστόσο εμφάνιση στο Gala έφερε και μια μεγάλη σύγκριση στο διαδίκτυο, αφού πολύ γρήγορα οι χρήστες των social media αντιλήφθηκαν πως το μπλε σέξι φόρεμα το είχαν δει και αλλού προηγουμένως.

Αναφερόμαστε στο ριάλιτι Bachelor και στην επίσημη φωτογράφιση της Αντζελίνας η οποία είχε φορέσει πρώτη το συγκεκριμένο μπλε φόρεμα, λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Τα σχόλια στο instagram και η σύγκριση με την Κατερίνα Στικούδη έκαναν viral την εικόνα με το ίδιο φόρεμα.