GOSSIP

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Έβλεπα παντού το όνομά μου για λόγο υγείας» (video)

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Έβλεπα παντού το όνομά μου για λόγο υγείας» (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/11) ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μπορεί να είναι από τους καλύτερους stand - up comedians στην Ελλάδα είναι όμως και ο καλύτερος οδηγός «TAXI» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μεταξύ άλλων, ο πασίγνωστος κωμικός αναφέρθηκε για την περίοδο που πιέστηκε ψυχολογικά, όταν κατηγορήθηκε για συνωστισμό σε παράσταση και μη τήρηση των μέτρων για κορονοϊό.

«Στην παράσταση στο θέατρο Γης έγραφαν όλοι για συνωστισμό. Ξεκίνησε η αθλητική εκπομπή “Δίκη της Δευτέρας” στο Open να λέει “γιατί ο κύριος Τσουβέλας έχει τόσο κόσμο στο θέατρο Γης” – είχαμε 3.600 εισιτήρια για την παράσταση, αλλά είναι το 75% με τον τότε νόμο – και δεν αφήνουν τον κόσμο να πάει στα γήπεδα.

Και πιέστηκα πολύ εκείνη την εβδομάδα γιατί έβλεπα το όνομά μου παντού για ένα λόγο που είναι λόγος υγείας, ενώ είχαμε πάρει όλα τα μέτρα… Εγώ ήμουν εντάξει, με το ΑΤ Λευκού Πύργου να είναι παρών, με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας είχαμε κάνει μαζί όλη την ταξιθεσία και όλα τα συμβόλαια, αλλά περίμενα τα επίσημα έγγραφα. Δεν αντέδρασα, δεν τοποθετήθηκα γιατί ξέρω ότι ήμουν σωστός. Πιέστηκα αρκετά, αλλά εντάξει πέρασε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση του Αλέξανδρου Τσουβέλα στην εκπομπή:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στην επίταξη δύο κλινικών στη Θεσσαλονίκη προχώρησε το Υπουργείο Υγείας