GOSSIP

Ο Πάνος Κιάμος αφιερώνει τραγούδια στις εθελόντριες νοσηλεύτριες της Θεσσαλονίκης

Ο Πάνος Κιάμος αφιερώνει τραγούδια στις εθελόντριες νοσηλεύτριες της Θεσσαλονίκης

Δέκα εθελόντριες νοσοκόμες από Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείων της Κρήτης, βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βοηθήσουν στο μεγάλο όγκο δουλειάς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού.

«Ιδιαίτερα περήφανη» δήλωσε η κα. Μπορμπουδάκη στο αεροδρόμιο αναφέροντας ότι «η Κρήτη είναι δίπλα στη Μακεδονία», ευχαριστώντας τις 10 νοσηλεύτριες που αποφάσισαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί είναι και οι επώνυμοι, οι οποίοι σχολίασαν το εν λόγω περιστατικό νιώθοντας συγκίνηση για αυτή την κίνηση αλληλεγγύης, Ανάμεσά τους και ο Πάνος Κιάμος.

Ο τραγουδιστής, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε για αυτό στο ραδιόφωνο του Alpha μάλιστα αφιέρωσε και τραγούδια στις εθελόντριες νοσηλεύτριες της Θεσσαλονίκης.

«Να πω ότι πραγματικά έχει μαυρίσει η ψυχή μου με αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να το πιστέψω. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στις νοσηλεύτριες που ξεκίνησαν από την Κρήτη και τα Ιωάννινα και πήγαν στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν. Παιδιά είμαστε Ελλάδα, ας βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το περάσει η Θεσσαλονίκη μας όσο πιο ελαφρά γίνεται», είπε και αφιέρωσε το τραγούδι του «Είπα και εγώ» σε όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη τους.

«Το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης εκεί που δίνουν τον αγώνα τους και βρίσκονται σε έναν πόλεμο», είπε

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ευτυχείτε