GOSSIP

Φωτεινή Αθερίδου: Θα πάθετε… πλάκα! Δείτε την πώς ήταν μωρό!

Φωτεινή Αθερίδου: Θα πάθετε… πλάκα! Δείτε την πώς ήταν μωρό!

Η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν και τρέλανε τους θαυμαστές της!

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα περάσουν τα δεύτερα Χριστούγεννα με τον γιο τους και ζουν μοναδικές στιγμές με το αγγελούδι τους.

Απολαμβάνει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της μαζί με τον άντρα της, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η Φωτεινή Αθερίου διατηρεί καθημερινή επαφή στα social media και ειδικότερα στο Instagram και μοιράζεται πολλές της προσωπικές στιγμές.

Έτσι σήμερα, ανάρτησε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και την μοιράστηκε μαζί μας. Η φωτογραφία είναι όταν ήταν ακόμα βρέφος η ηθοποιός. Χαρακτηριστικά έγραψε κάτω από τη φώτο: «Μπορεί να μοιάζω με αγόρι αλλά είμαι εγώ ! Μικρή κι αμέριμνη ! Στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη ! Με ενδιέφερε μόνο να τρώω , να κάνω κακά , και να παίζω ! Τι ωραία ...».


Η Φωτεινή Αθερίδου μπορεί να είναι νέα μαμά αλλά δεν χάνει ποτέ την παιδικότητά της.

Τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν πολλά και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν την γνώρισαν και ξετρελάθηκαν με την παιδική της φωτό-ανάμνηση.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μανούλα στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η ανακοίνωση του ερχομού του μπόμπιρα έγινε από τη μητέρα της ηθοποιού, η οποία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους πως ο εγγονός της «ήρθε».