GOSSIP

H Kate Winslet ομολόγησε κάτι που μάλλον δεν ήξερες για τον Τιτανικό

H Kate Winslet ομολόγησε κάτι που μάλλον δεν ήξερες για τον Τιτανικό

Το να είσαι υπερπαραγωγή έχει και τις δυσκολίες του.

Το Avatar 2 βρίσκεται στη φάση των γυρισμάτων του. Φωτογραφίες ήδη έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους και έτσι μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τα όσα ετοιμάζει ο James Cameron. Η αλήθεια είναι ότι, ακόμα και για εκείνον και τις δυνατότητές του, κάποια πλάνα ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Όταν ξαφνικά βλέπουμε λήψεις στις οποίες η πρωταγωνίστρια, Kate Winslet, κάνει γυρίσματα κάτω από το νερό, μπορούμε να φανταστούμε ότι κάτι πολύ προηγμένο πρόκειται να φτάσει στη μεγάλη οθόνη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ωστόσο, αποκάλυψε στο Collider ότι, ενώ έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη και για τον Τιτανικό, δηλαδή άλλη μία τεράστια παραγωγή, τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο Cameron είναι πολύ διαφορετικός και σε αντίστοιχη φάση βρίσκεται και το cast.

«Κοίτα, είμαστε όλοι μεγαλύτεροι. Μεγαλώσαμε. Κοιτάζω πίσω στην εμπειρία του να κάνεις τον Τιτανικό και δεν είναι μυστικό ότι ήταν πολύ δύσκολο να γυριστεί. Σου δημιουργούσε πολύ, πολύ άγχος και τα πράγματα ήταν σκληρά για όσους ήταν ανακατεμένοι… Και ο Jim Cameron στο Avatar είναι πολύ πιο ήρεμος. Θα πω ότι έχει απλώς βρει περισσότερο τον πραγματικό του εαυτό πιστεύω. Αυτό συνέβη λόγω εμπειρίας. Επίσης, επειδή έχει κάνει το Avatar πριν, οπότε ξέρει αυτόν τον κόσμο και ξέρει αυτούς τους χαρακτήρες. Έχει εφεύρει αυτόν τον τρόπο των γυρισμάτων. Υπάρχει ένα επίπεδο αυτοπεποίθησης που τον έχει ηρεμήσει σε ένα πολύ πιο άνετο μέρος, ειδικά για εκείνον»

Αν λάβεις υπόψιν και το γεγονός ότι τα γυρίσματα για τον Τιτανικό διήρκησαν επτάμιση μήνες και εβδομάδες όπου δούλευε 6 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας και στην πλειοψηφία βράδυ, δεν είναι να απορείς με την παραπάνω δήλωση.