PHOTOS

GOSSIP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η νέα της καθημερινότητα μετά τον χωρισμό

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η νέα της καθημερινότητα μετά τον χωρισμό

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νέες φωτογραφίες μετά τη μεγάλη αλλαγή.

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Γρήγορα και η ίδια κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι απασχόλησε έντονα τα Μέσα, κυρίως με την προσωπική της ζωή. Η ίδια διατηρούσε εδώ και χρόνια σοβαρή σχέση με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, με τον οποίο μάλιστα ζούσαν μαζί στα βόρεια προάστια.

Η συνέχεια γνωστή, το ζευγάρι έκανε το μεγάλο βήμα στη σχέση του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, με μια λαμπερή τελετή η οποία και συζητήθηκε έντονα.

Κανείς ωστόσο από το στενό τους περιβάλλον δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον πρόωρο χωρισμό τους. Το ζευγάρι δυο χρόνια μετά τον γάμο του, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, διατηρώντας όμως άριστες επικοινωνιακές σχέσεις.

«Είναι κάτι προσωπικό, είναι κάτι δικό μας… Ο χρόνος θα δείξει… Δεν έχουμε ξεστομίσει τη λέξη χωρισμός. Πατήσαμε pause στον γάμο μας. Ή θα επανασυνδεθούμε ή θα χωρίσουμε…», είχε δηλώσει πρόσφατα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της, ενώ μετακόμισε σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα το οποίο και θα δούμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις στο instagram.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...