GOSSIP

Το ξενοδοχείο της ακολασίας - Σε αυτό συχνάζουν οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί

Το ξενοδοχείο της ακολασίας - Σε αυτό συχνάζουν οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί

Το όνομά του είναι συνώνυμο του σεξ. Νύχτες ακολασίας έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Εκεί οι πελάτες πληρώνουν πρώτα την εχεμύθεια και στη συνέχεια τις απόλυτες ανέσεις. Το Newsbomb.gr σας ανοίγει τις πόρτες του θρυλικού Chateau Marmont!

Για περισσότερα από 90 χρόνια στέκει επιβλητικό σε μια πλαγιά της Sunset Boulevard Η πολυτέλεια ξεπερνά κάθε φαντασία. Η ρετρό ατμόσφαιρα του παλιού κάστρου, σχεδιασμένο σε γαλλικό τύπο ταξιδεύει τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή. Το Chateau Marmont είναι το ξενοδοχείο όπου οι ιστορίες που κρύβονται μέσα στα πανάκριβα δωμάτιά του, φτάνουν στα όρια του μύθου.

Το θρυλικότερο ξενοδοχείο του πλανήτη

Νύχτες ακολασίας που το Λος Άντζελες ψιθύριζε, με πρωταγωνιστές τους μεγαλύτερους σταρ του παγκοσμίου κινηματογράφου, αναβίωσαν μέσα από το βιβλίο το «Κάστρο στο Ηλιοβασίλεμα» (The castle on sunset), όπου ο συγγραφέας Σον Λέβι το περιγράφει ως ένα «καταφύγιο, όπου η συμβατική ηθική κρίση είχε χαθεί, όπου οι τάσεις των επισκεπτών για σεξ ή ποτά ή ναρκωτικά δεν τηρούνταν απλά, αλλά ήταν ευρέως αποδεκτές».

Πίσω από τις βαριές πόρτες του Chateau Marmont άφησε την τελευταία πνοή ο Τζον Μπελούσι από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Στο ασανσέρ του Chateau Marmont η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο επιδόθηκαν σε αχαλίνωτο σεξ, με τους παριστάμενους να αντιδρούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες που κρύβει το ξενοδοχείο-μύθος του Χόλιγουντ και μετά θα σιγουρευτείτε για το ρητό «και οι τοίχοι έχουν αυτιά»!

Ο θάνατος του Tζον Μπελούσι

Αναμφίβολα αν έχει σημαδέψει κάτι το όνομα του Chateau Marmont, αυτό είναι ο θάνατος του Τζον Μπελούσι.

Ο εθισμός του στα ναρκωτικά ήταν γνωστός σε όλους και μάταια οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούσαν να τον πείσουν να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Εκείνος προτίμησε να αποσυρθεί σε ένα από τα μπανγκαλόου του Chateau Marmont, όπου στις 5 Μαρτίου τον βρήκαν αναίσθητο από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο προσωπικός του γυμναστής και ο σωματοφύλακάς του. Το Chateau Marmont δεν άργησε να γίνει σύντομα γνωστό και ως το «ξενοδοχείο που πέθανε ο Μπελούσι». Οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είχαν δει, ήταν οι κολλητοί του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Ήταν μόλις 33 ετών.

Απιστίες!

Όλο το Χόλιγουντ όταν ήθελε να... πατήσει το στεφάνι του, επέλεγε φυσικά το Chateau Marmont.

Κλασική είναι η ιστορία της Τζιν Χάρλοου, η οποία στα 22 της είχε παντρευτεί ήδη 3 φορές (!) και ενώ απολάμβανε με τον σύζυγό της τις πρώτες ημέρες του γάμου τους, παράλληλα είχε και μια σουίτα για τους εραστές της!

harlow.jpg
H Τζιν Χάρλοου με τον Κλαρκ Γκέιμπλ και τον σκηνοθέτη Τζακ Κόνγουεϊ στα γυρίσματα της ταινίας «Σαρατόγκα»

Αυτή είναι φυσικά μια από τις διασημότερες ιστορίες απιστίες. Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Γκρέις Κέλι, Βίβιαν Γουντ, Ντένις Χόπερ και πολλοί ακόμη δοκίμαζαν τις αντοχές της εχεμύθειας του προσωπικού με τα διάφορα ταίρια τους.

Νύχτες ακολασίας

Δεν υπάρχει σταρ που να μην έχει δοκιμάσει τα... κρεβάτια του θρυλικού ξενοδοχείου. Όμως η Γκρέις Κέλι, ήταν εκείνη, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο «The castle on sunset», η οποία πήγαινε πιο συχνά από οποιονδήποτε με άλλον εραστή.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του Λος Άντζελες

Ο θρυλικός καρδιοκατακτητής, Έρολ Φλιν, ήταν και εκείνος ένας από τους σταρ που άλλαζε τις ερωμένες του σαν τα πουκάμισα. Βέβαια, έμεινε στα... μαύρα κατάστιχα του ξενοδοχείου και για τους πολλούς και «φουσκωμένους» λογαριασμούς!

Οι Led Zeppelin

Το 1968 το θρυλικό συγκρότημα βρέθηκε στο ξενοδοχείο. Φυσικά πάρταρε διαρκώς, με γυμνά κορίτσια να τρέχουν στους διαδρόμους ενώ τα μέλη του συγκροτήματος δεν σταματούσαν να παραγγέλνουν αλκοόλ και να κάνουν φασαρία.

Οι Led Zeppelin με την τραγουδίστρια Σάντι Ντένι

Η διοίκηση του ξενοδοχείου αποφάσισε τότε να τους στείλει σε ένα εκ των μπανγκαλόουζ που υπάρχουν διαθέσιμα, καθώς δεχόταν παράπονα από τους άλλους πελάτες.

Το ασανσέρ του πάθους και άλλες ιστορίες

Στη σφαίρα του... θρύλου πέρασε η βραδιά μετά την απονομή των Οσκαρ το 2004, όταν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο έκαναν σεξ στο ασανσέρ, ενώ ο Τζόνι Ντεπ και η Κέιτ Μος, όταν ήταν ζευγάρι είχαν κάνει σεξ και στα 63 δωμάτια του ξενοδοχείου!

Τη δική της ιστορία έχει γράψει η Σκάρλετ Γιόχανσον στο Chateau...

Να σημειωθεί πάντως πως η διοίκηση του Chateau Marmont διατηρεί και κάποιους πολύ αυστηρούς κανόνες, καθώς κατά καιρούς έχει αποβάλει επισκέπτες που δεν τήρησαν ποτέ τους καλούς τρόπους.

Ανάμεσά τους η Λίντσεϊ Λόχαν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με την δεύτερη μάλιστα να καταρρέει σε ένα από τα δωμάτια μετά από μια νύχτα γεμάτη αλκοόλ και ναρκωτικά.