GOSSIP

Ιωαννίδου: Ο εκνευρισμός του Ωνάση με τη σκηνή στο «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»

Ιωαννίδου: Ο εκνευρισμός του Ωνάση με τη σκηνή στο «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή του Alpha, Pop Up και αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ωνάση από τα γυρίσματα της ταινίας «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι».

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Με το που με κλώτσησαν οι γιατροί να βγω έξω από την κοιλιά της μαμάς μου είπα ότι θέλω να γίνω χορεύτρια. Αν χρειαστεί θα τα παρατήσω τώρα και θα πω… άντε γεια. Δεν έχω τρόπο να ζήσω διαφορετικά, μόνο με ενδιάμεσο την τέχνη. Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ο έρωτάς μου. Τον ερωτεύτηκα όταν ήμουν 9 ετών.»

Και πρόσθεσε: «Μόλις με είδε ο Σειληνός είπε «αυτό όταν πάει 15-16 θα την κάνω παρτενέρ μου και γυναίκα μου». Κι έτσι έγινε. Στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» ήμασταν ζευγάρι, χωρίσαμε σε μια άλλη ταινία, που εγώ έφυγα βέβαια. Έφαγα… περίπτερο τσίχλες μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία. Ζοριζόμουν πολύ, η Ρένα Βλαχοπούλου με έλεγε… παρτσακλό.»!

Και υπογράμμισε η Μαρία Ιωαννίδου: «Η σκηνή «τράβα μαλλί» ήταν αληθινή. Τον Χρόνη Εξαρχάκο τον έπιασε πανικός και έλεγε «κατεβάστε το αεροπλάνο τώρα». Το αεροπλάνο ήταν του Αλέξανδρου Ωνάση, ο οποίος θύμωσε κάποια στιγμή και είπε «παρακαλώ πολύ, ή τελειώνετε τη σκηνή ή το αποσύρω»».

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο παρακάτω απόσπασμα!

ία