GOSSIP

Παπουτσάκη: «Ο Κίμωνας μας επέλεξε ως γονείς κι εμείς είπαμε "ναι"»

Παπουτσάκη: «Ο Κίμωνας μας επέλεξε ως γονείς κι εμείς είπαμε "ναι"»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η Κατερίνα Παπουτσάκης όμως εκτός από μια ταλαντούχα ηθοποιός, που μετρά δεκάδες επιτυχίες, είναι και μια υπέροχη μαμά.

Η ηθοποιός πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά–δες» της ΕΡΤ και μίλησε για τους δυο γιους της, τις υπέροχες στιγμές τους αλλά τις δυσκολίες που έχει βιώσει ως νέα μαμά.

«Το μεγάλο και επίπονο ζόρι είναι ότι δεν κοιμάμαι. Ο μεγάλος γιος μου είναι 8 και πλέον κοιμάται μια χαρά γιατί με ζόρισε κι αυτός στον ύπνο, εκεί στα 4 άρχισε να κοιμάται καλά. Στον μικρό που είναι 19 μηνών ακόμη θηλάζω, έχει μείνει αυτό της νύχτας».

Πώς καταφέρνει και το κάνει; «Δεν ξέρω αλήθεια. Από ένα σημείο και μετά ο θηλασμός δεν είναι κάτι δύσκολο. Τώρα δεν τρέφεται αποκλειστικά από μένα. Όταν έπαιζα στο Παλλάς, θήλαζα κανονικά, έβγαζε το γάλα στο διάλλειμα και το μετέφερα το σπίτι με πάγο. Ο τύπος έχει μια δική προσωπικότητα και δεν θέλει κάτι άλλο πέρα από της μαμάς του, οπότε το παιδί επέλεξε αυτό το δρόμο. Τώρα τελειώνουμε με αυτό αλλά είναι πολύ κακός ο ύπνος μας γιατί κάθε μισή ώρα ξυπνάει. Την επόμενη μέρα δεν πάς φρέσκος στη δουλειά σου, δηλαδή σέρνομαι λίγο», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως μετά από έξι χρόνια αποφάσισε να γίνει και πάλι μαμά.


«Τα παιδιά μου έχουν έξι χρόνια διαφορά. Δεν ήταν επιλογή, ο Κίμωνας μας επέλεξε κι εμείς είπαμε ναι. ο Μάξιμος ζητούσε αδερφάκι. Είμαι πολύ χαρούμενη όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Το δεύτερο παιδί νομίζω έρχεται και εδραιώνει τα πράγματα στην οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο