GOSSIP

Μέμος Μπεγνής: «Μία σπείρα Τούρκων χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Instagram»

Μέμος Μπεγνής: «Μία σπείρα Τούρκων χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Instagram»

Για μία ακόμη φορά πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο έπεσε θύμα χάκερ.

Την Δευτέρα (23/11) ο προσωπικός λογαριασμός του Μέμου Μπεγνή στο Instagram παραβιάστηκε από χάκερς. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας το πρωί της Τρίτης (24/11) στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε πως αν και απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ακόμη δεν κατάφερε να ανακτήσει τον λογαριασμό του.

Ο Μέμος Μπεγνής έκανε επίσης γνωστό πως όλα ξεκίνησαν από ένα email που έλαβε, το οποίο φαινόταν ότι στάλθηκε από την ομάδα του Instagram και έπρεπε να απαντήσει σε αυτά που του ζητούσαν.

«Είναι μια σπείρα Τούρκων που είναι στην Αθήνα. Ξαφνικά δε μπορούσα να μπω στον λογαριασμό μου. Κάποιοι φίλοι μου έστειλαν και μου είπαν πως στα μηνύματα στο Instagram τους απαντούν με βρισιές. Έπεσα στην παγίδα γιατί μου έστειλαν email πως θα κλείσει ο λογαριασμός μου αν δεν βάλω κάποια στοιχεία. Φαινόταν κανονικά πως ήταν από τη σελίδα του Instagram και την πάτησα», ανέφερε αρχικά στην Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Απ’ ότι ξέρω ζητάνε και χρήματα για να δώσουν πίσω τους λογαριασμούς. Εμένα δε μου ζήτησαν, πραγματικά δεν ξέρω, έχω σοκαριστεί. Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, μου είπαν να κάνω αίτηση στο Instagram. Mιλάω και με έναν γνωστό μου αστυνομικό και… περιμένω», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι θα πει για κορονοϊό, παράταση lockdown και Χριστούγεννα