GOSSIP

GNTM 3: Τα πάνω κάτω θα έρθουν απόψε στο reality των μοντέλων

GNTM 3: Τα πάνω κάτω θα έρθουν απόψε στο reality των μοντέλων

Τι θα δούμε απόψε (Τρίτη, 24/11/2020) στο Greece's Next Top Model;

Ήλιο, άθληση και κουβέντα, έχει το μενού της νέας ημέρας στο GNTM 3. Οι κορυφαίοι 9 του διαγωνισμού, μετά την οριστική αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελόζιεουα, συνειδητοποιούν πως καμία ευκαιρία δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη, ιδίως όταν η οποιαδήποτε πρόβλεψη μπορεί να πέσει στο κενό.

Η πρωινή ρουτίνα “σπάει” με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα, που φτάνουν στο σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης: μέσα σε 2 λεπτά, τα παιδιά θα πρέπει να φορέσουν πολύ στενά λάτεξ ρούχα και να προλάβουν να βγάλουν μια σέλφι πόζα στο τάμπλετ, που μετρά αντίστροφα.

Ο νικητής ή η νικήτρια θα συμμετάσχει σε μια επαγγελματική φωτογράφηση με την υπογραφή του Δημήτρη Σκουλού. Μαζί με έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτρια, καθώς και ένα ακόμα ζευγάρι διαγωνιζόμενων, που θα έχει το ρόλο του «κομπάρσου», θα επισκεφθούν τον Δημήτρη Σκουλό και θα αποκτήσουν την εμπειρία της φωτογράφησης στο κορυφαίο επίπεδο αλλά και ένα χρήσιμο εφόδιο για το book τους.

Όμως, η τελική απόφαση για τον νικητή πυροδοτεί την ατμόσφαιρα, καθώς πολλοί φαίνεται να αμφισβητούν ανοιχτά το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για «εύνοια» από την πλευρά του Γιώργου Καράβα, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό και ένταση.

‘Ετσι, οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, αποφασίζουν να δώσουν ένα «μάθημα» στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης. Σε μια καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο, οι διαγωνιζόμενοι αναλαμβάνουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς θα επιλέξουν οι ίδιοι το κλικ, που θα φτάσει στο πλατό.

Φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving, τα παιδιά καλούνται να μπουν στη θάλασσα και να ποζάρουν με φυσικότητα και δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. Τα ζευγάρια, που θα συνεργαστούν, καθορίζονται από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που, ως νικητής του τελευταίου πλατό έχει και το στρατηγικό πλεονέκτημα. Οι αποφάσεις του θα είναι καθοριστικές και θα ξυπνήσουν μια παλιά κόντρα. Η αμηχανία στο σετ αποδεικνύει πως μια βόλτα στη θάλασσα δεν είναι πάντα αγχολυτική και πως η ευθύνη της επιλογής είναι τελικά δύσκολη υπόθεση.

Σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και απογοήτευσης, οι τοπ 9 φτάνουν μπροστά στους κριτές για την ετυμηγορία. Η κριτική, που εξελίσσεται σε Βατερλό, θέτει υπό αμφισβήτηση ακόμα και τα πιο δυνατά μοντέλα. Ο χρόνος στο GNTM 3 φαίνεται να κυλά με μεγαλύτερη πλέον δυσκολία και μια παρέμβαση της τελευταίας στιγμής κάνει τη μεγάλη ανατροπή.