GOSSIP

H Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε τα πέντε σημάδια που δείχνουν ότι γερνάμε! (Vid)

H Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε τα πέντε σημάδια που δείχνουν ότι γερνάμε! (Vid)

H Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε τα πέντε σημάδια που δείχνουν ότι γερνάμε!

Και μπορεί η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα να έχει ανανεωθεί, μιας και έχει χάσει αρκετά κιλά, όμως δεν δίστασε μέσα από ένα βίντεο να αναφέρει τα σημάδια του γήρατος.

Πρόκειται για μια περίοδο αλλαγών για τη ζωή της Σοφίας Μουτίδου. Έχοντας αλλάξει το πρόγραμμα της διατροφής της και μπαίνοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η ηθοποιός παραδέχτηκε τις πρώτες δυσκολίες που αντιμετώπισε, ωστόσο κατάφερε να μείνει πιστή στο πρόγραμμά της.

Η Σοφία Μουτίδου έχει χάσει αρκετά κιλά και το αποκάλυψε η ίδια στο κανάλι της στο youtube. Μάλιστα εκτός από τη διατροφή της, άλλαξε τον τρόπο ζωής της, κάνοντας έτσι πιο δραστήρια την καθημερινότητά της ακόμη και στην καραντίνα.

Όσο για τα σημάδια του γήρατος, η Σοφία είπε: «Πρώτο σημάδι του γήρατος είναι όταν πια δεν θέλεις τη φασαρία. Όταν αρχίζεις το» «σςςς», «Παιδιά λίγο πιο χαμηλά»… Πρώτο σημάδι είναι ότι δεν θέλεις την φασαρία και θέλεις την ησυχία γιατί κάνεις σιγά σιγά προσομοίωση στον τάφο. Σημάδι νούμερο 2 στην ατζέντα σου έχεις πάρα πολλούς γιατρούς… Σημάδι νούμερο τρία όταν αρχίζεις και βλέπεις κρατικά κανάλια… Κατάλαβες την ποιότητα; Γλυκοχαράζει ο τάφος! Τέταρτο σημάδι όταν το σεξ είναι για σένα μεγάλο ξεσήκωμα… Το σεξ ισοδυναμεί με το να πλύνεις και να σιδερώσεις σεντόνια, να πλυθείς πριν, να πλυθείς μετά. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι η υπερφασαρία… και πέμπτο σημάδι… τα σημάδια στο πρόσωπο, όταν αυτό καταρρέει»!

Δες όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!