GOSSIP

Αντύπας: Οι συνεργασίες που θέλει να κάνει και η στήριξη της οικογένειάς του

Αντύπας: Οι συνεργασίες που θέλει να κάνει και η στήριξη της οικογένειάς του

Στο «Σπίτι με το ΜΕGA» αυτού του Σαββάτου (28-11) με τον Τόνι Σφήνο θα βρίσκεται ο Αντύπας.

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός τραγουδιστής το πρωί της Τρίτης (24-11), μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τις συνεργασίες που θέλει να κάνει αλλά και για τη στήριξη της οικογένειάς του.

«Ήταν ιδιαίτερη χαρά μου η πρόσκληση που μου έκανε ο Τόνι Σφήνος γιατί τον παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ξεχωριστός και μοναδικός σε αυτό που κάνει οπότε αυτή η συνύπαρξη θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα αρέσει πολύ στον κόσμο. Όλα αυτά τα χρόνια που ο κόσμος με παρακολουθεί και ξέρει τα τραγούδια μου, συμμετέχει και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι εμφανίσεις μου που γίνονται στα μαγαζιά φέρνει κοντά μου τον κόσμο και συμμετέχει μαζί μου. Αυτό μου δίνει δύναμη όλα αυτά τα χρόνια», είπε στην κάμερα της εκπομπής και συνέχισε για την μεγάλη πληγή που έχει αφήσει η καραντίνα στον χώρο του:

«Εγώ πιστεύω ότι σε λίγο καιρό όλοι θα ζουν στα όρια της φτώχειας γιατί έχουν να κάνουν μεροκάματο δέκα μήνες. Πιστεύω με το εμβόλιο που θα έρθει στο 2021 η κατάσταση να έρθει σε ένα καλό σημείο και να ξαναμπούν τα πράγματα στη θέση τους», είπε.

Όσο για το μυστικό της μακρόχρονης επιτυχίας του; «Έχω καλή γυναίκα και καλή οικογένεια. Με κρατάνε όλα αυτά τα χρόνια και με στηρίζουν και με αγαπάνε. Κι αν ο Τύπος έχει γράψει κάτι κακό όλα αυτά τα χρόνια για μένα πιστεύω ότι το έχουν κάνει άθελά τους. Αν και όλα αυτά τα χρόνια κρατάω μια στάση καλή και κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για μένα».

Θα σκεφτόταν ποτέ να μπει στη θέση του κριτή σε κάποιο talent show; «Δεν τα παρακολουθώ και δεν θα ήθελα να μπω σε θέση κριτή». «Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο με τους οποίους θα ήθελα να δουλέψω και από τη νέα γενιά ξεχωρίζω κάποιους ανθρώπους», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Πάμε Δανάη!