GOSSIP

Μέγκι Ντρίο: Μένει σπίτι και βγάζει τις πιο σέξι φωτό στο σαλόνι της

Μέγκι Ντρίο: Μένει σπίτι και βγάζει τις πιο σέξι φωτό στο σαλόνι της

Η Μέγκι Ντρίο δίνει άλλο νόημα στην καραντίνα!

Βιώνει τη δική της καραντίνα και σίγουρα έχει παρέα τους χιλιάδες ακολούθους της στα social media. Η Μέγκι Ντρίο, ανέβασε τις νέες hot φωτογραφίες της στο instagram, συγκεντρώνοντας ξανά τα σχόλια και το ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

Δύο χρόνια πριν και το νεαρό μοντέλο έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από το GNTM. Μάλιστα η Μέγκι κατάφερε να μείνει στην ιστορία του ριάλιτι, ως μια από τις πιο εκρηκτικές προσωπικότητες, η οποία μάλιστα έγινε viral στα social media.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο η Μέγκι θα βρεθεί συχνά στο επίκεντρο, κάτι το οποίο συνέβη και πριν από μερικές ημέρες, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία και ξεκίνησε μια νέα κόντρα αναμεσά τους.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που κοπέλες σαν την Ιωάννα Τούνη μας αντιπροσωπεύουν. Εγώ μπορεί να μην είμαι τόσο ‘’διάσημη’’ σαν εκείνην με 600Κ ακόλουθους, αλλά τον άνθρωπο γενικά δεν τον κάνουν οι followers, τον κάνει η ψυχή και η συμπεριφορά. Σε αυτή τη δουλειά που κάνουμε όλες μας σημαντικό είναι να έχουμε ψυχή και ειδικά υπομονή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που μάλλον αυτό η κυρία Τούνη το ξέχασε. Δεν θέλω να αναφερθώ στα απειλητικά μηνύματα που μου στέλνει μέσω του φίλου της από τη Θεσσαλονίκη, δεν έχει νόημα», δήλωσε στο gossip-tv.

Η Μέγκι Ντρίο απαντά για όλα μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram, ενώ σε αυτό το lockdown η ίδια θέλησε να μας δείξει τον πιο σέξι εαυτό της.

Το γνωστό μοντέλο πόζαρε από το σαλόνι του σπιτιού του με τα like και τα σχόλια να πέφτουν "βροχή"