GOSSIP

Αντιγόνη Ψυχράμη: Μας δείχνει το αγαπημένο σημείο του σπιτιού της

Αντιγόνη Ψυχράμη: Μας δείχνει το αγαπημένο σημείο του σπιτιού της

Σε χριστουγεννιάτικο mood η Αντιγόνη Ψυχράμη

Έχει δημιουργήσει τη δική της όμορφη οικογένεια, ανεβάζοντας συχνά τρυφερές φωτογραφίες στα social media. Η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, αφού ο ερχομός του γιου της, άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά της.

Έχοντας δίπλα της τον άνδρα της ζωής της, η Αντιγόνη Ψυχράμη θα μιλήσει ανοιχτά για τα όσα βιώνει στο σπίτι με τον Δημήτρη Μακαλιά και τον μικρό τους γιο.

Πρόσφατα η Αντιγόνη Ψυχράμη πέρασε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για ένα περιστατικό που ανήκει στο παρελθόν και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή της. Η ίδια βρισκόταν σε τραπεζικό κατάστημα, όταν ξαφνικά εισέβαλλαν ληστές και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο.

«Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν… Είχα φοβηθεί πολύ» αποκάλυψε πρόσφατα, καλεσμένη στο Happy Day.

Η Αντιγόνη και ο Δημήτρης περνούν τη δική τους καραντίνα στο σπίτι τους το οποίο και έχουν διακοσμήσει για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στο instagram ανέβηκε και μια σχετική φωτογραφία με την Αντιγόνη να ποζάρει μπροστά από το τζάκι, φορώντας ψάθινο καπέλο.

Καραντίνα vol.2 και δεν ξέρω ποια εποχή να διαλέξω, έγραψε για λεζάντα.

Δείτε τις φωτογραφίες...