GOSSIP

Αυτή είναι η έπαυλη του John Stamos στο Beverly Hills (vid)

Αυτή είναι η έπαυλη του John Stamos στο Beverly Hills (vid)

O John Stamos άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Architectural Digest και μας ξενάγησε στο υπέροχο σπίτι του.

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός με τη σύζυγό του, Caitlin και τον γιο τους, τον Billy, έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο σπιτικό.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αγόρασε το σπίτι το 2005 και έκτοτε το έχει ανακαινίσει αρκετέ φορές. «Ξεκίνησε ως ένα party house για εμένα και τους φίλους μου, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε... καταφύγιο, τόσο δικό μου όσο και της οικογένειάς μου, αφού μας παρέχει μια μοναδική ηρεμία».

Ρουστίκ διακόσμηση, γήινα χρώματα και "ζεστά" υλικά, κάνουν το σπίτι του μοναδικό.

Μεγάλα υπνοδωμάτια, άνετο και ζεστό σαλόνι, μεγάλα παράθυρα, οροφές με λοξά και ξύλινα δοκάρια, έπιπλα custom-made με διαφορετικές υφές μεταξύ τους, είναι μόνο μερικά από όλα όσα δείτε παρακάτω.

Αυτό που λατρεύει περισσότερο στο σπίτι του; Είναι τρία πράγματα, το τηλέφωνο του Walt Disney, ένα πιάνο και μια γραφομηχανή.

Το πιάνο είναι Steinway & Sons και χρονολογείται από τη δεκαετία του 1940. Όπως αναφέρει και ο ίδιος το αγόρασε τη δεκαετία του 1980, όταν έφτιαξε το πρώτο του σπίτι στην πόλη Τοπάνγκα της Καλιφόρνια. Όσο για τη γραφομηχανή; Του τη χάρισε κάποτε ο Tom Hanks. Ήταν μαζί ένα βράδυ και όταν την είδε ο ηθοποιός τον ρώτησε γι 'αυτήν και την επόμενη μέρα η γραφομηχανή ήταν σπίτι του.

Δείτε το υπέροχο σπίτι του στο βίντεο που ακολουθεί.