PHOTOS

GOSSIP

Λένα Παπαληγούρα: Ο γιος της έγινε 2 ετών! Η φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα

Λένα Παπαληγούρα: Ο γιος της έγινε 2 ετών! Η φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα

Η Λένα Παπαληγούρα γιόρτασε τα γενέθλια του μεγάλου της γιου χωρίς καλεσμένους στο πλευρό της.

Ευτυχισμένοι γονείς, η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια, μιας και η ηθοποιός πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μητέρα δύο αγοριών, ενώ με την πρώτη ευκαιρία που θα της δοθεί θα μιλήσει ανοιχτά για τους άνδρες της ζωής της, κάτι που δεν συνέβαινε παλαιότερα αφού απέφευγε να μιλήσει για τα προσωπικά της.

Η Λένα Παπαληγούρα, μιλώντας στην Real Life, αναφέρθηκε στην αλλαγή των επαγγελματικών της, στον ερχομό του μωρού της αλλά και στην περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

«Πλούτισα με έναν ακόμη υπέροχο γιο. Που μας έφερε μεγάλη ευτυχία εδώ και δυο μήνες και ο Αναστάσης μας, ο πρώτος μας γιος, έχει μεγάλη χαρά που απέκτησε το αδελφάκι που επιθυμούσε να έχει. Όσο για την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» τα ξέρεις. Η παράσταση που ετοίμαζε με έμπνευση και μεράκι ο αγαπημένος μου Γιώργος Νανούρης πάγωσε λόγω κορονοϊού και θα ανέβει το καλοκαίρι του 2021. Με την πανδημία που μας έκλεισε στα σπίτια μας και με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πια, δε μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που θα κάναμε το συναρπαστικό αυτό έργο, αλλά ήταν αδύνατο να γίνει όπως έπρεπε, για αυτό αναβλήθηκε για το επόμενο καλοκαίρι πρώτα ο Θεός», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Η Λένα Παπαληγούρα γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του μεγάλου της γιου, δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τούρτα των γενεθλίων.

Τα μέτρα εξάλλου για τον covid-19 δεν της επέτρεπαν να διοργανώσει το ιδανικό πάρτι για τον γιο της.

Δείτε τις φωτογραφίες...