Photos

GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: Ο εναλλακτικός τρόπος που γιόρτασε την ονομαστική της εορτή!

Κατερίνα Στικούδη: Ο εναλλακτικός τρόπος που γιόρτασε την ονομαστική της εορτή!

Η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει σήμερα και ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media!

H όμορφη παρουσιάστρια ντύθηκε, στολίστηκε και με μια πίτσα στο χέρι ευχήθηκε σε όλες τις Κατερίνες «Χρόνια Πολλά». Φέτος γιόρτασε το όνομα της λίγο διαφορετικά, μένοντας σπίτι εξαιτίας της κατάστασης που περνάει η χώρα μας με την πανδημία του κορονοϊού!

Η ίδια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της ευχήθηκε στις φίλες της ακόλουθους, γράφοντας: «Πιτσούλα κανείς; Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες !!! Υγεία πάνω απ’ όλα ! Ντυθείτε, στολιστείτε και γιορτάστε μέσα στο σπίτι»!

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ευχηθούν στην Κατερίνα Στικούδη για την ονομαστική της εορτή και ένα πλήθος αγάπης πλημμύρησε την γνωστή παρουσιάστρια! Η παρουσιάστρια του “My Style Rocks” διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με τους θαυμαστές της στα social media!

Αξίζει να θυμηθούμε την απάντησή της σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για το πώς βλέπει την κατάσταση της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και ποια θέση παίρνει: «Να ξεκινήσουμε με αυτό, αλλά καλό είναι να το δούμε με αισιοδοξία. Όλους μας μάς αφορά το καθετί που γίνεται σε αυτό τον κόσμο, άσχετα με το ποια δουλειά κάνει ο καθένας. Είμαστε πάνω στη γη, ζούμε σε αυτή τη χώρα και λίγο πολύ, όλοι επηρεαζόμαστε, θέλω να πιστεύω ότι το ‘21 που θα έρθει θα μας βρει υγιείς, τουλάχιστον, να μη φοβόμαστε όσον αφορά την πανδημία, θέλω να πιστεύω ότι η πανδημία θα φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει γιατί υπάρχουν πάρα πολλές ευπαθείς ομάδες που ζουν κάθε μέρα με πολύ άγχος. Τυχαίνει να έχω και εγώ στην οικογένεια μου ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα, οπότε έχω μεγάλο φόβο και τρόμο για την οικογένεια μου και θέλω πολύ να βρούμε ξανά την κανονικότητα μας».

Δείτε την φωτογραφία.