GOSSIP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε αν θα παρουσιάσει το Survivor ή τη Φάρμα (vid)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε αν θα παρουσιάσει το Survivor ή τη Φάρμα (vid)

O νικητής του πρώτου Survivor μίλησε για το αν θα αναλάβει ρόλο παρουσιαστή.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η συζήτηση για το Survivor δεν προχώρησε, ενώ παράλληλα διέψευσε πως είχε προτάσεις για τη Φάρμα και τη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1.

«Δεν με εκπροσωπεί κανένας μάνατζερ. Ειπώθηκε πρόσφατα ξανά. Οι άνθρωποι που είπαν κάτι τέτοιο γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί έχουν αιτηθεί να κάνουμε συνέντευξη και ξέρουν ότι μιλάνε απευθείας μαζί μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η συζήτηση για το Survivor δεν προχώρησε, οπότε δεν έγινε και κάποιο ραντεβού. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα γίνει το πρότζεκτ, αλλά δεν θα γίνει σε συνεργασία με εμένα. Δεν έχει να κάνει με τη συμπαρουσίαση συγκεκριμένα, θεωρώ ότι είναι καινούργιο πράγμα για μένα και θα το έκανα μόνο στην περίπτωση που αφορούσε ένα πρότζεκτ το οποίο αισθανθώ ότι μπορώ να το υποστηρίξω και πάντα μέσα από συζήτηση».

Όσο για το αν του έγινε πρόταση να παίξει στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στη σειρά του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Όχι, δεν μου έγινε πρόταση για το «Παρουσιάστε», αλλά έχω μια γενική συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Είναι θετικό το κλίμα. Ούτε για τη Φάρμα μου έχει γίνει πρόταση», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο: